Pretraži
UPOZORENJE: Za točno dva tjedna nam stiže Osma generacija VW GOLFA!

UPOZORENJE: Za točno dva tjedna nam stiže Osma generacija VW GOLFA!

Objavljeno: 10/10/2019 / Autor: Petar Bondek / @Autodesk VRED Design 2016 SP1

Eto, sad možete i kliknuti taj četvrtak u kalendaru – teško da će se u Vašem životu 24. listopada dogoditi nešto bitnije – od NOVOG GOLFA!

Već me prolaze trnci…znam da je to teško za objasniti mlađim generacijama, ali mi koji smo imali čast voziti se u novom TAS-ovom Golfu Jedinici ziher nećemo spavati dva tjedna! Šalu na stranu, automobili nisu više tako velika stvar kao nekad – pretvorili su se u veliku ovisnost…

Datum je pao i nema odstupanja, novi Golf je spreman ko’ Ivica Kostelić 2011., napet i raspložen za napad na sve discipline! Po svim najavama bi Golf 8 (baš poput Ivice) trebao pokazati klasu i u tehničkim i u brzinskim disciplinama!

Wolfsburg bi trebao u taj četvrtak biti nakrcan svim novinarima i telcima (teleobjektivima) da se zajedno dive novom uratku VW-a, koji bi ovaj put čak i mogao biti atraktivan!

Iznutra i izvana bi trebao biti naglašeno dinamičan, za razliku od Šestice i Sedmice koje baš i nisu briljirale na polju dizajna, no Golf uvijek pronađe područje u kojem briljira…

 

Da, izvana će to biti potpuno nov ali opet prepoznatljiv dizajn, no što se interijera tiče – pripremite se za iznenađenja! Dosadašnji ziheraški pristup možete zaboraviti, jer pomodarski tehnokratski pristup dizajnu automobila jednostavno diktira hrpu digitalija i dodirnih zaslona. Tako će i biti…

Kao što sugerira žbrljotina talentiranog mazala Ivice iz trećeg b iznad, izvedba bi trebala biti bešavna, s mnogo mogućnosti i malo detalja koje odvlače koncentraciju. Za to će biti zaduženi interaktivni sadržaji tipa “Wie geht’s Golf“, koji moraju brzo odgovoriti na gluposti tipa “Hey Mercedes“, “Hey Laura” i “Hey, začepi više jer volim tišinu u svom autu...” (koju ćemo uskoro vjerojatno morati nadoplaćivati).

Sve će to biti zaokruženo posljednjom generacijom digitalnog kokpita nakrcanog podacima, navigacijom i društvenim mrežama-ukratko samo najosnovnijim sadržajem za dekoncentraciju u vožnji.

 

Da, novi Golf će biti totalni hit – na to se možete kladiti!

 

 

Pogledaj galeriju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X