Pretraži
Prodaje se nekoliko Nissan Skyline -a za 15.000 kn. Da, doista postoje i nalaze se u ovoj garaži

Prodaje se nekoliko Nissan Skyline -a za 15.000 kn. Da, doista postoje i nalaze se u ovoj garaži

Objavljeno: 15/10/2019 / Autor: Mihael / Foto: Screenshot / Nissan

Želite li voziti Nissana, slobodno odite do obližnjeg autosalona koji ih prodaje svježe ispod čekića. Želite li pravog Nissana, e za to ćete morati skoknuti do Japana jer najbolji i najvrijedniji modeli te japanske marke se prodaju samo tamo. Najtraženija serija iz Nissana nosi ime Skyline a potomak te linije automobila plave krvi jest i nuništiva Godzilla, Nissan GTR koji posljednjih 10-ak i više godina žari i pali svjetskom automobilskom scenom.

Oni istančanijega ukusa možda će poželjeti nekog od njegovih predaka, među kojima najpopularniji kronološki unazad nose imena Nissan Skyline R34, R33 i R32. To su automobili koji su se proizvodili praktički ekskluzivno za domaće japansko tržište i kao takvi predstavljaju najbolje od najboljega što je Nissan ikada proizveo. Prije nego li vas izdaju vitalne funkcije od uzbuđenja, moramo naglasiti da niti jedan od automobila u ovoj ponudi ne nosi legendarnu oznaku GTR.Sportske GTR verzije Skylinea posljednjih su godina cijenom otišle u nebo tako da ih malo tko može priuštiti. Budimo realni, oni koji su najviše zagrijani za sportske Skyline jest mlađa populacija odrasla na Need For Speedu, filmovima Brzi i žestoki i Gran Turismou pa je malo vjerojatno da raspolažu sa budžetom dovoljnim za nekog GTR-a.


Nissan Skyline povoljno

Nissan Skyline povoljno

Nissan Skyline povoljno


Kolekciju iz koje možete kupiti što vam srce poželi, otkrio je jedan australski YouTuber, umjetničkog imena Sammit koji je nedavno posjetio Japan. Tamo je pronašao tvrtku imena Trust Kikaku koja ima puno skladište Skylinea R32, R33 i R34 generacije.

Tamo je pronašao hrpu jeftinih Skylinea u odličnom stanju, neki od njih potpuno zaštićeni u najlonskim ceradama. Zanimljivi i nevjerojatno povoljni primjerci su R34 25GT za 2,000 američkih dolara, drugi za 3,500 dolara i još jedan za 7,000 dolara. Zatim tu je i jedan R34 GTT (25GT Turbo) za 9,000 dolara. Ima primjeraka sa automatskim ali i sa ručnim mjenjačem. Jedan takav s ručnim mjenjačem košta čak 11,000 dolara a ima malo kilometara i krovni prozor.

Ne trebate se brinuti niti oko toga hoćete li moći nabaviti rezervne dijelove za vašeg Skylinea jer Trust Kikaku raspolaže sa veoma bogatom i raznovrsnom kolekcijom branika, spojlera, kotača, čitavih motora, mjenjačkih kutija ali i poklopaca motora. Što je najbolje, ekipa iz Trust Kikakua će vam rado pomoći oko kupnje i uvoza automobila jer su svjesni da je velik broj zainteresiranih kupaca upravo izvan Japana.


Pogledaj galeriju


Nissan Skyline povoljno

Povratak na vrhpointer
Zatvori X