Pretraži
Da li je ovo kraj za Big Bossa?Jok, Elon Musk je poznat po tome da i mačkama posuđuje živote!

Da li je ovo kraj za Big Bossa?Jok, Elon Musk je poznat po tome da i mačkama posuđuje živote!

Objavljeno: 01/10/2018 / Autor: Vozim HR / Foto: Screenshot

Kao što ste već sigurno i čuli, Elon Musk više nije ne čelu Tesle; uz skupu nagodbu od 20 milijuna dolara ne može biti predsjednik slijedeće tri godine.

Daily Mail je objavio da Musk nastavlja svoj svakodnevni posao kao direktor Tesle, no predsjedničko mjesto mu je strogo nepristupačno i to slijedeće tri godine. On osobno mora platiti 20 milijuna dolara nagodbe američkim regulatorima, a Tesla kao tvrtka plaća drugih 20 milijuna dolara.


Elon Musk


Musk je samouvjereno objavio osiguranost investicija u tvrtku i da za nastavak rada treba samo glasove dioničara, no to baš i nije bilo istinito, baš kao i tvrdnje o skoku dionica za više od šest posto. Da, istina glasi da su pale 13 %…

Elone, crni sine…

Musk je otvoreno optužio Komisiju za vrijednosnice i burzu SAD-a (SEC) da je ovakva akcija neopravdana i da napada njegov integritet. Možda je i tako, no lažni tweetovi nikako nisu pomogli slici Muskovog integriteta. Optužba za prevaru je bila vrlo jasna, a sama tužba SEC-a je podnesena na manhattanskom federalnom sudu samo dva mjesseca nakon serije fake tweetova o osiguranom financiranju, potpore investitora i ponuđenih 420 dolara po dionici, što je u relanosti bilo jedna petina tadašnje cijene.

Dano mu je 45 dana da odstupi s pozicije predsjednika uprave. Da li je to najava pada (bivšeg)poslovnog genija? Vidjet ćemo, no Elon je poznat po tome da i mačkama posuđuje živote…nemojte ga još otpisati!

Povratak na vrhpointer
Zatvori X