Pretraži
Brazilski nogometni as Neymar ima kolekciju automobila vrijednu više od milijun eura (OK, i privatni zrakoplov). Posebno mjesto u njoj ima Maserati MC12

Brazilski nogometni as Neymar ima kolekciju automobila vrijednu više od milijun eura (OK, i privatni zrakoplov). Posebno mjesto u njoj ima Maserati MC12

Objavljeno: 03/04/2018 / Autor: Krešimir Horvat / Foto: Screenshot

Kompletiravši početkom kolovoza prošle godine transfer iz Barcelone u redove Paris Saint-Germaina brazilski nogometni as Neymar postao je igrač na kojem se okrenulo najviše novca u jednom poslu. Koštao je pariški nogometni klub brazilski reprezentativac 222 milijuna eura samo da bi stigao na Park prinčeva, to što ondje i igra košta ga dodatnih (otprilike) 3,5 milijuna eura koliko mu svakog mjeseca treba sjesti na bankovni račun.

Iako nije bio siromah niti dok je nosio Barcelonin dres, 26-godišnjak si u ovom trenutku može priuštiti više-manje što si poželi.

Porsche Panamera Turbo

A često si poželi neki novi automobil pa mu je garaža poprilično krcata vrijednim i poželjnim primjercima. Potrošio je na njih više od milijun eura (što ako se vratite na posljednju rečenicu uvodnog dijela teksta za njega i ne predstavlja neko odvajanje).

Pogledaj galeriju

No, da pobrojimo što se za milijun i nešto sitno eura može kupiti i u čemu Neymar uživa.

Moćni Ferrari 458 Italia otvara divotu od kolekcije koju nastavlja Maserati MC12 (jedan od 50 proizvedenih primjeraka vrijedan ne manje od 475,000 eura).

Audijeve modele kao da skuplja, pa ga se može vidjeti za upravljačem modela R8 Spyder, RS7 i Q7, a voli i Porsche Panameru Turbo.

Najjeftiniji primjerak u njegovoj kolekciji je Volkswagen Touareg.

Da, i ovo – Cessna 680 je u njegovom vlasništvu. Navodno ju je platio nešto manje od sedam milijuna eura.

Cessna 680

Povratak na vrhpointer
Zatvori X