Pretraži
Želite kupiti Teslu? U blizini se otvara novi prodajni salon, evo gdje

Želite kupiti Teslu? U blizini se otvara novi prodajni salon, evo gdje

Objavljeno: 31/05/2020 / Autor: Tin /

U blizini se otvara Teslin prodajni salon – Električni automobili su budućnost koliko god nam to ponekad bilo teško prihvatiti, a Tesla je trenutno i najprodavanija u svijetu. Iako je prije na hrvatskim prometnicama bilo moguće vidjeti tek nekoliko Modela S i Modela X, Model 3 je donio malu evoluciju pa ih možemo viđati sve češće.

Veliki problem s Teslom na prostorima bivše Jugoslavije jest što su najbliži prodajni saloni bili tek u Austriji pa su zbog toga vjerojatno i mnogi potencijalni kupci odustali od kupovine. No stvari se sada mijenjaju jer poznati američki proizvođač konačno otvara svoje zastupništvo i na ovim prostorima.

U blizini se otvara Teslin prodajni salon

Prvi prodajni salon Tesle na ovim prostorima otvorit će se uskoro u Ljubljani u Sloveniji, a to je vjerojatno samo početak prodajne mreže. Tako se na njihovoj internetskoj stranici može vidjeti i natječaj za dva nova radna mjesta, a naslovljen je s rečenicom „Tražimo novog Teslinog savjetnika za prvu prodavaonicu koju otvaramo u Ljubljani. Jeste li spremni za ovaj izazov?“.

Jedno radno mjesto odnosi se na voditelja poslovnice, koji bi trebao nadzirati djelatnike i prodaju, snositi odgovornost za događaje u poslovnici i držati pod kontrolom cijeli rad poslovnice. Drugo radno mjesto odnosi se na samu prodaju automobila, pružanje savjeta i objašnjavanje svih nejasnoća u vezi s Teslinim automobilima.Američki proizvođač električnih automobila traži i određene odlike od svojih potencijalnih zaposlenika, a to su: inovativnost, odlična komunikacija, znatiželja i naravno ljubav prema električnim automobilima.

Ovim potezom bi prodaja Teslinih automobila svakako mogla znatno porasti, a ako se u narednom vremenu dobro pokaže, vjerujemo da će američki proizvođač uložiti i dodatna sredstva u samu infrastrukturu poput brzih punjača za njihova vozila.

Podsjetimo, Tesla je u Hrvatskoj do sada napravio brze punjače na osam lokacija. Tako se isti mogu pronaći u Zagrebu, Karlovcu, Senju, Splitu, Vrgorcu, Zadru, Otočcu i u Slavonskom Brodu.U blizini se otvara Teslin prodajni salon

Povratak na vrhpointer
Zatvori X