Pretraži
Vozač monovolumena udario motociklista na Hondi CBR, pa samo nastavio voziti

Vozač monovolumena udario motociklista na Hondi CBR, pa samo nastavio voziti

Objavljeno: 25/06/2020 / Autor: Tin / Foto: YouTube

Udario Hondu CBR i samo nastavio voziti – Bizarne nesreće nerijetko se događaju, a zahvaljujući društvenim mrežama sve češće možemo vidjeti kako su se dogodile ili koje su posljedice. No prije nekoliko dana se u Kaliforniji dogodila prometna nesreća koja je poprilično šokirala javnost.

Naime, jedan vozač je na autocesti snimio staru Hondu Odyssey kako nešto iskri ispod nje. Približivši se tom jurećem automobilu, spomenuti vozač i suvozačica su ostali šokirani kad su vidjeli da je za prednji dio automobila zakvačen motocikl Honda CBR, koji je vozač Honde vjerojatno prethodno udario.

Udario Hondu CBR i samo nastavio voziti

Na snimci je vidljivo da motociklu nedostaje stražnji kotač te da je cijeli stražnji kraj do sredine motocikla uništen. Vozač Odysseya nastavio je bijeg od nesreće i to punom brzinom po autocesti. Na sreću, vozač motocikla ipak nije bio na motociklu u  tim trenucima.


Udario Hondu CBR i samo nastavio voziti

Udario Hondu CBR i samo nastavio voziti


Vozač i suvozačica koji su snimili ovu prometnu nezgodu na autocesti pratili su vozača Odysseya te ubrzo na livadi pronašli odbačen motocikl. Osim toga, ubrzo su naišli i na sam monovolumen koji je bio razbijen u obližnjoj ogradi.

Lokalni mediji izvještvaju da se vozač motocikla u konačnici žalio na bolove u rukama i nogama, ali da je u bolnici utvrđeno da nema ozbiljnijih ozlijeda. S druge strane, 25-godišnji vozač monovolumena je uhićen dan kasnije i čeka suđenje za nesreće i bijeg s mjesta nesreće.Motociklist je za lokalne medije izjavio da ga je udarac monovolumena odbacio gotovo 60 metara, te da nije ni stigao pogledati kad je već vozač monovolumena počeo bježati. „Imao sam osjećaj doslovno kao da me želio ubiti, kao da je to namjerno napravio“, izjavio je motociklist.

Kalifornijska policija je utvrdila da se motociklist vozio brzinom od oko 100 km/h u trenutku kad ga je pogodio monovolumen koji je vozio brzinom oko 112 km/h. Još uvijek nije utvrđeno je li vozač Odysseya namjerno udario motociklista, ali u ovome slučaju su sve opcije moguće.


Pogledaj galeriju


Udario Hondu CBR i samo nastavio voziti

Povratak na vrhpointer
Zatvori X