Pretraži
Titanski Caviar Cyberphone iPhone 11 Pro ? Pa to je pravi ruski kavijar među mobitelima!

Titanski Caviar Cyberphone iPhone 11 Pro ? Pa to je pravi ruski kavijar među mobitelima!

Objavljeno: 10/02/2020 / Autor: Petar Bondek / iPhone ili rabljena Accordica? Hmmm Copyright: Caviar Royal Gift

Caviar Cyberphone – Veliki sam obožavatelj ruskog kavijara,pa  ukoliko me želite razveseliti za Božić samo stavite piksu Beluge s mojim imenom pod bor. Kavijar je mjerna jedinica za dobar ukus kao i za luksuz, pa kad tvrtki date to ime otprilike znate na koga ciljate – one najbogatije!

 

Titanic, Beatlesi, ili meteorit? Kakav ste Vi potencijalni kupac Caviarovih gadgeta?

Fragmenti Titanica, meteorita, originalne odjeće Beatlesa ili dolčevite Stevea Jobsa – sve to možete dobiti u sklopu iPhonea koje tunira Caviar! Naravno da cijena prati ekskluzivnost! Ni ekskluzivnost nije što je nekad bila – vrlo je teško naći nešto što odskače od prosjeka, pogotovo što se tiče najdražeg hrvatskog gadgeta – mobitela!


Prepoznatljiva linija izgleda još bolje nego na Cybertrucku! Zasad smo imali jahtu, vilu i motocikl u cyberdizajnu – došlo je vrijeme za mobitel! Copyright: Caviar Royal Gift


 

Mi Hrvati toliko volimo mobitele da ih ne ispuštamo nikad, ni kad vozimo ni kad radimo, a pošto više nisu devedesete (kad se ekipa na terasama Metalčeve mačevala antenama Dancalla) – dizajn je ključan…a  u ovom slučaju – i skup!

 

Caviar Cyberphone – Odmah u glavu; Ovaj titanski užitak košta ravno  5.960$!

Da, ravno 40.635 kn ako ćemo preciznije! Cyberphone ne samo da kopira linije Muskovog pickupa koji je greškom pobjegao iz Bladerunnera, već u tipičnom ruskom stilu naginje višoj višoj klasi. S ovim poprilično skupim komadom se doslovno možete razbacivati – okružen je titanskom zaštitom sa svih strana.


Ova funkcija je nepoznata iPhoneu – samo zbog nje se isplati ova sitna investicija! Copyright: Caviar Royal Gift


Ukoliko nemate iskustva s titanskim gadgetima moram vam reći da za mobitel vrijedi isto što i za satove – lakoća, otpornost na habanje i koroziju, predivna nijansa, antialergijska svojstva – i super ide uz platinaste i crne kreditne kartice!

 

Ukoliko želite zgrabiti ovog ljepotana – požurite, jer ih je na stanju ostalo samo 17! Preciznije 16 – s Vašim…


Pogledaj galeriju

Caviar Cyberphone

Povratak na vrhpointer
Zatvori X