Pretraži
ŠKODA je pripremila ljetna osvježenja za KODIAQ I KAROQ!

ŠKODA je pripremila ljetna osvježenja za KODIAQ I KAROQ!

Objavljeno: 18/07/2019 / Autor: Petar Bondek /

Škodini SUV-i osim novog dizajna stražnjeg kraja nude i ponešto tehnoloških iznenađenja!

Ne znam zašto Škode izgledaju TAKO dobže u crvenoj boji! Na prvi pogled nije se dogodilo ništa krucijalno s dizajnom, osim velikih Škodinih slova na petim vratima, no promjene ipak nisu tako plitke…

 

Ruše rekorde i pritom se sjajno provode!

Kodiaq i Karoq su dio lijepe priče o stalnom rastu Škode kao oznaka, ali i istih prodajnih rezultata! SUV-ovi su vruća roba, a sve dok jesu svi će ih forsirati koliko mogu – logika je vrlo jasna!

Škodi nekako uspijeva prodavati navedene SUV-e a da se kupac ipak ne osjeća uskraćenim za nešto, uostalom oba modela izgledaju dovoljno robusno i elegantno i za prođu kod starije grupe kupaca. Mladi ili stari, svi će znati cijeniti Side Assist, koji se sada može naručiti uz oba modela – da, sad i Škodini SUV-i upozoravaju vozača uz pomoć dva radarska senzora o događajima u mrtvom kutu na udaljenosti od 70 m. Odlično je što vizualno upozorenje nije u  staklu retrovizora, nego u samom kućištu – znatno bliže vozaču i lakše uočljivo!

Nakon Kamiqa i Superba sada i Škodin SUV dvojac ima lijepa štampana slova na petim vratima, koja će se tamo zadržati još neko vrijeme.

Novost je i podesiv ovjes – (DCC), koji nije više poveziv samo s 4WD modelima, nego i s onima s pogonskom osovinom manje! DCC automatski podešava ovjes da bi idelano odgovarao vozačevom stilu, a on preko Driving Mode Select-ora može birati između tri moda – Comfort, Normal i Sport . Novost je kESSY daljinski s detektorom pokreta, novi 2.0 TDI s 140 kW /190 KS  za Karoqa i novi 20-inčni ‘Ignite’ kotači za Kodiaq SCOUT, SPORTLINE,  L&K i top model RS.

Ovako su dosada izgledale njihove top izvedbe…

Pogledaj galeriju

 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X