Pretraži
ŠKODA impresivna i na dva kotača; u ponudi i dva nova EMTB modela!

ŠKODA impresivna i na dva kotača; u ponudi i dva nova EMTB modela!

Objavljeno: 19/04/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo: Škoda

Škoda je odlučila elektrificirati i svoju ponudu modela na dva kotača!

Možda niste znali, ali Václav Laurin i Václav Klement su svoju suradnju započeli upravo -biciklima, i to davne 1895. g. u Mladá Boleslavi! Tako Vas ne treba čuditi pažnja koju Škoda poklanja svojim dvokotačnim modelima – a ima ih čak 16! Naravno da Vam nije prva vijest da je Škoda sponzor najvećih svjetskih biciklističkih utrka (Tour de France, , La Vuelta, Paris-Nice, Paris-Roubaix, La Flèche Wallonne i Liège-Bastogne-Liège). To je ljubav prema biciklizmu!

 

Brdska elektrifikacija

Uz novu hardtail 29-ku Škoda nudi i karbonsku fulku sa 100 mm hoda, DT Swiss kotačima. Bitni noviteti su dva e-bikea – EMTB FULL i EMTB, koji dijele  Shimano STEPS E7000 jedinicu električnog pogona i 504-Wh STEPS BT-E8010 bateriju istog proizvođača, za ovjes je zadužen RockShox , a Schwalbe Smart Sam Performance gume dimenzija 29×2.6 brinu za komfor i dodatnu amortizaciju.

Za one koji više vole cestu nego cross country tu je ROAD ELITE cestovnjak inspiriran zelenom majicom na Tour de Franceu. Nova geometrija, diskovi i Shimano ULTEGRA R8000 komponente zvuče odlično, baš kao DT SWISS kotači! Izgleda brzo i kad je naslonjen na zid…

Uz superkomforni VOITURETTE za gradsku vožnju (dobra kombinacija retro stylinga i remenskog pogona) tu su još i 16″, 20″ i 24″ modeli za klince, i MTB LADY model s idealnom geometrijom za ljepši spol.

Pogledaj galeriju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X