Pretraži
Prvi serijski Nissan GT-R50 by Italdesign će biti predstavljen u Ženevi slijedeće godine!!

Prvi serijski Nissan GT-R50 by Italdesign će biti predstavljen u Ženevi slijedeće godine!!

Objavljeno: 05/12/2019 / Autor: Petar Bondek / Isporuke kreću za točno godinu dana -taman da skupite 1,2 milijuna dolara! © Copyright Newspress Ltd

Nissan GT-R50 by Italdesign  : Ukoliko ste uplatili polog za fantastični maloserijski GT-R50 (kom.) by Italdesign imamo dobre vijesti za Vas – slijedeće godine napravite mjesta pod božićnom jelkom!


Nissan GT-R50 by Italdesign

Ručno rađeni NISMO biturbo V6 sa 720 KS će imati atraktivan omot! © Copyright Newspress Ltd


Polozi su dakle sjeli, isplanirana je proizvodnja, takumiji su dobili svoje rasporede, a klijenti lagano već slažu svoje specifikacije – ooo da, sprema se (malo) serijska proizvodnja 5o GT-R50-ki s Italdesignovim pečatom! Većina njih je spremila 1,2 milijuna dolara sa strane već za vrijeme Goodwooda, gdje je održana prva dinamička prezentacija…

  

U čemu je razlika u odnosu na “obični” GT-R? Ovaj se cijeli radi ručno – od karoserije na dalje. Stoga, to nije cijena skupih 720 KS i 780 Nm okretnog momenta, nego je to vrijednost ručnog rada.

 

Nissan GT-R50 by Italdesign  : Svi na Ginzu!

Prototip će dotad odrađivati turneju po cijelom svijetu, za početak već ovaj vikend na 2019 NISMO Festivalu na domaćem terenu. Početkom siječnja će pak prototip GT-R5o ukrašavati superelitni Nissanov salon na samoj tokijskoj Ginzi (Nissan Crossing)

 

Ne znam za Vas, ali osobno mislim da je 50-ka upravo ono što svijetu trenutačno nedostaje, jer se konfekcija uvukla i u ponude ekskluzivnih proizvođača sportskih automobila – rade ih brže i jeftinije nego ikad, uz rekordne zarade i nimalo srama!

 

Čekanje do finalnog looka (bar osnovnog, jer će svaki GT-R50 biti unikatan)će potrajati, no ukoliko će biti vizualno na razini ovih rendera – čekanje će se svima isplatiti!


Proporcije i tonus ne mogu biti bolji? © Copyright Newspress Ltd


https://www.gt-r50.nissan/#/enPogledaj galeriju

Nissan GT-R50 by Italdesign

Povratak na vrhpointer
Zatvori X