Pretraži
Ova cura zanimljivog nadimka “Kraljica usranih robota” je napravila pickup od Tesle Model3!. Čak i ne izgleda loše

Ova cura zanimljivog nadimka “Kraljica usranih robota” je napravila pickup od Tesle Model3!. Čak i ne izgleda loše

Objavljeno: 21/06/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo; YouTube

Kad netko izjavi “Ovo će biti ili najbolja ili najgluplja stvar koju sam IKAD napravila” možete svašta očekivati.

Kad to izjavi netko tko nosi titulu “Kraljica usranih robota” pojavljuje se mnoštvo upitnika!

Tko je Simone Giertz? Odgovor nije jednostavan, jer se radi o samoukoj Šveđanki koja je zaradila svjetsku slavu proizvodeći – (doslovno) užasne robote!

Radi se o osobi koja ne priznaje poraz, iako se u isto vrijeme bori s tumorom i tisućama hatera, no onima koji idu “uvik kontra” treba pružiti podršku. No, zašto je nakon robota za buđenje šamaranjem i robota za (loše) posluživanje jutarnjih žitarica svim snagama prionula na izradu pick-up Tesle? Odgovor je dala sama na Twitteru ; I got tired of waiting for to release their pickup truck so I made my own. !  Pametnom dosta!

 

“Available Nowhere!”

Zašto baš Model3? Zbog čeličnog podvozja, naravno -ostale (čitaj: SKUPLJE) Tesle koriste aluminij, što nije najbolji izbor pri tuningu koji iziskuje podosta rezanja. Zašto baš Tesla? Pa, inače vrlo rječita Simone vrlo jasno poručuje “F*** Oil Companies”, pa je i tu sve jedan kroz jedan.

Posao su joj olakšali suradnici, a najbolji dio cijelog projekta je fake reklama za navedeni Truckla, gdje možete dobiti dojam o europskom humoru u američkoj priči. “Available nowhere?” Biser dana! Iako sam isprva sa skepsom i nerazumijevanjem promatrao ovaj projekt prisjetio sam se jednog fantastičnog filma Christophera Nolana u kojem glavni negativac jednostavno zapita  “WHY SO SERIOUS?”.

Ljudi dragi, život je prekratak da bi se bavili samo ozbiljnim stvarima – flekserice u ruke i režite nešto! Za početak – NEŠTO iz susjedove garaže…

 

Pogledaj galeriju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X