Pretraži
MS-RT Ford Transit Connect – dostava sa stilom, difuzorom i performansama!

MS-RT Ford Transit Connect – dostava sa stilom, difuzorom i performansama!

Objavljeno: 28/08/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo: Newspress

Specijalci iz Južnog Walesa mrze jednolične uniformirane bijele dostavne kombije – i daju sve od sebe da se vizualno i dinamički odlijepe od njih!

Sve je lakše kad imaš dozvolu proizvođača (Ford QVM) da se raspojasano baciš na transformaciju dostavnjaka u nešto zanimljivije, a još je lakše kad je taj dostavnjak u početku dinamičan i zanimljiv!

 

MS-RT Transit Connect za sve

Što nudi MS-RT osim fantastičnog body-kita? Maxhaust ispušni sustav koji se može podešavati pomoću aplikacije, paket rally vinila i opciju potpuno karbonskog upravljača!

Dečki iz Pontypoola osmišljavaju ovakve projekte kad nisu previše zauzeti rallyjem, i zasad im odlično ide! Ovakav projekt ima logike, baš kao i dosadašnji Transit Custom – kad već po cijele dane provodiš u dostavnom vozilu, nek je bar neuobičajeno i atraktivno! Zadovoljan vozač je garancija brže i kvalitetnije dostave.

Možda ste dosad u životu okusili jad i čemer posla u dostavi, pa znate kakav je život u usijanoj kutiji po ljeti, obično pretovarenoj za bar pola tone…Nije baš neki provod, pogotovo kad te šef zivka svakih dvije minute da ti ubaci još jednu dostavu za kvart iz kojeg si se jedva živ izvukao prije pola sata, ili kad u žurbi moraš paziti na već tri puta repariranu turbinu i titranje božićnih lampica na instrument ploči.

 

Život ljudi zaposlenih u dostavi je deseti krug pakla, u kojeg Dante i njegov suvozač Vergilije nisu željeli ni prismrditi… ali je znatno ugodniji za karbonskim volanom! 

 

Kad je već tako, lakše je suočiti se sa životnim činjenicama za opcijskim karbonskim upravljačem fino izbalansiranog dostavnjaka, koji nudi izbor između automatskog i ručnog mjenjača. Ostale fine stvari su OZ Racing kotači od 18 cola, bi-ksenon svjetla, LED osvjetljenje tovarnog prostora, te Nappa koža i pliš u interijeru.

Tko to ne bi vozio svaki dan?

Pogledaj galeriju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X