Pretraži
Kralj loše završne obrade: Novom Tesli Model 3 otpada volan usred vožnje

Kralj loše završne obrade: Novom Tesli Model 3 otpada volan usred vožnje

Objavljeno: 13/05/2020 / Autor: Tin / Foto: Twitter

Novom Tesli Model 3 otpada volan usred vožnje – Brojni vozači preferiraju kupovinu potpuno novih automobila zbog svoje pouzdanosti i garancije kakvu će rabljena vozila rijetko kad imati. Uz lijepo saznanje da novi auto nitko nije prije koristio, pouzdanost i jamstvo su često neki od najbitnijih razloga kupovine automobila, jer svatko želi znati da ga njegov automobil neće izdati.

No uz poneke tvorničke greške koje se svakom proizvođaču mogu dogoditi, postoje i oni koji već godinama imaju poprilično lošu završnu obradu. Jedan od najpoznatijih primjera je upravo američka Tesla koja redovito dobiva prigovore i kritike zbog brojnih detalja.

Tako su naprimjer Model S i Model X imali velikih problema s vlagom u kućištima svjetala nakon samo godine dana korištenja, novi vlasnici Modela Y žale se na ogrebotine na odbojnicima i lošu završnu obradu u unutrašnjosti, a sada je stigao i prigovor vezan za Model 3 koji je šokirao cijeli svijet.Novom Tesli Model 3 otpada volan usred vožnje

Naime, Jason Tuatara naručio je svoj primjerak Modela 3 u rujnu prošle godine, a nakon stalnog odgađanja isporuke, novi automobil je konačno preuzeo tek 20. ožujka. Samo mjesec dana nakon preuzimanja novog Tesle, Tuatara je krenuo na vožnju i onda je uslijedilo iznenađenje.

Usred parkiranja automobila, volan Modela 3 mu je samo ostao u rukama. Na sreću, Tuatara se u to vrijeme kretao iznimno malom brzinom pa se na vrijeme uspio zaustaviti. No da se to slučajno dogodilo usred autoceste ili neke brže ceste, posljedice su mogle biti drastične.Američki proizvođač se odmah ispričao, pokupio automobil i popravio ga unutar 24 sata, a ovaj slučaj je odmah stavljan i pod istragu. Teslin servis je potvrdio da je u volanu nedostajao vijak kojim se isti pričvršćuje, ali da im još uvijek nije jasno kako je došlo do te greške.

Svakako je lijepo znati da Tesli iz dana u dan konstantno raste prodaja automobila te da pružaju sve veći izbor modela, ali umjesto samog hvaljenja, Elon Musk bi se svakako trebao potruditi da nakon toliko godina konačno usavrše završnu obradu kakvu njihovi kupci i zaslužuju.


Pogledaj galeriju


Novom Tesli Model 3 otpada volan usred vožnje

Povratak na vrhpointer
Zatvori X