Pretraži
HYMER VisionVenture – budućnost kampiranja nikad nije izgledala bolje!

HYMER VisionVenture – budućnost kampiranja nikad nije izgledala bolje!

Objavljeno: 31/10/2019 / Autor: Petar Bondek / @Hymer GmbH und CoKG

HYMER VisionVenture : Ovo je automobil godine. Točka. Zaboravite novog Golfa, Corvetteu, Defendera i GLB-a…Hymerov koncept je najrevolucionarnije vozilo 2019.!

Spavaća soba je na katu, otvorena hacienda odmah ispod… @Hymer GmbH und CoKG.

Caravan Salon Düsseldorf 2020 je bio ništa manje glamurozan od Ženeve ili Frankfurta – a kad na takvom sajmu svi pričaju o samo jednom konceptu…to znači da spomenuti ima određenu težinu.

HYMER radi vrhunske kamper od 1957. Da, primjetili ste ih čak i ako niste lik za kampiranje. Uz vrhunskih 16 modela svih vrsta i veličina Hymer nudi i viziju budućnosti kampiranja – VisionVenture koncept. O čemu se zapravo radi?

 

HYMER VisionVenture : Pravi osjećaj “Doma daleko od doma”

Baza ovog operativnog koncepta/prototipa je Mercedes – Benz Sprinter 4×4, idealan izbor za avanturistički kamper!

HYMER VisionVenture

Panoramski prozor i hacienda s integriranim roštiljem na izvlačenje…već zvuči kao savršeni odmor? @Hymer GmbH und CoKG

Ispod krova sa solarnim panelima se nalazi spavaća soba sa krevetom dimenzija 200×160 cm, do kojeg se dolazi LED-icama osvjetljenim stepenicama (koje su ujedno i ormarići). Sve ima nekoliko funkcija, stražnja vrata su zapravo terasa, stol nestaje pod klupom, svi elementi su pomični, uključujući i fantastično riješenu kupaonicu/WC.Najimpresivniji dio interijera je naravno kuhinja, kakve se ne bi posramili ni elitniji penthousei u centru grada.

Pogledajte samo dnevni boravak i kuhinju – stvoreni su za put oko Svijeta! @Hymer GmbH und CoKG

Na ovom konceptu je svoj obol dao i BASF, izuzetno otpornom bojom koja smanjuje temperaturu Chromacool tehnologijom (do 20 stupnjeva na samoj karoseriji i do četiri stupnja unutra). Poseban je gornji dio koji se napuhava – saćaste sedam cm široke stranice odlično su sredstvo izolacije!  Mobilne police i beskrajne mogućnosti ukrašavanja zidova su kao stvoreni za individualiste koji svima moraju objasniti kako sjajno zapravo žive!

 

Srećom, budućnost samo što nije stigla !

Zamislite buđenje uz kavu, sendvič s čajnom i majonezom – i OVAJ pogled! @Hymer GmbH und CoKG

 

Pogledaj galeriju

HYMER VisionVenture

Povratak na vrhpointer
Zatvori X