Pretraži
Gamerski Mitsubishi L200 ? Da, i nakrcan je svime što nam treba za nezaboravni godišnji

Gamerski Mitsubishi L200 ? Da, i nakrcan je svime što nam treba za nezaboravni godišnji

Objavljeno: 06/05/2019 / Autor: Petar Bondek / Zbogom pameti...

Mitsubishi Motors UK je nedavno imao veliko natjecanje na društvenim mrežama zvano “Truck King Battle”, za najzgodniji dizajn Mitsubishija L200 stvorenog za slobodno vrijeme.

Pobjednica Joanne Tulloch je zamislila ovog sposobnog pick-upa kao mobilnu sobu za uživanje u svim blagodatima Xbox One-a. Sam Mitsubishi je produžen za 80 i proširen za osam centimetara da bi mogao smjestiti dva gaming školjkasta sjedala s dva pripadajuća Logitech G920 Driving Force Racing volana s pedalama i dva 24-inčna LED zaslona za uživanje u Forzi Horizon 4.

Naravno, tu je i aparat za kavu i omanji bar jer se gameri satima odbijaju odvojiti od svojih sjedala, a i dva 22-inčna vanjska zaslona da i ostali tinejdžeri mogu zaviditi ovima stacioniranima u Mitsubishiju. Za lakši ulaz lijenih gamera su osmišljene i stepenice, a sva tehnologija se napaja preko krovnog solarnog panela od 150w, koji je u stanju napuniti 105Ah baterije koje pružaju klincima osam sati neprekinute igre.

 

S Mambama u prirodu

Sve navedeno leži na upečatljivim Speedline Mamba naplatcima u rozo-zlatnoj nijansi da bi gamerski look bio zamijećen.

Ovaj simulatorski Mitsubishi je totalno u skladu sa zahtjevima današnje mladeži koji više ne znaju ni disati bez aplikacija, a predstavlja ponekad jedini način da se klince doslovce sveže u sjedalo i odvede u prirodu (dok oni toga nisu ni svjesni). Ne moramo ni naglašavati koliko smo zabrinuti za socijaliziranost spomenute Joanne…

Koliko god ovaj čarobni pick-up ostvaren od strane Ralph Hosier Engineeringa (Ralpha poznajete iz suradnje s Afzalom Khanom i Ranenom Rudrom na National Geographic Channelu – Supercar Megabuild) izgleda cool i high-tech pomalo stvara razočaranje oko osnovne namjene – pick-upovi i terenci bi trebali pružati BIJEG od tehnoloških gadgeta današnjice zbog kojih postajemo vukovi jedni drugima, a ne da tu tehnologiju dovode tamo gdje bi se od nje trebali izolirati.

I ovako postajemo robovi tehnologija koje nam nisu potrebne, pogotovo u automobilima – pa nam ovakvi eksperimenti zapravo nisu ni potrebni. Dvoetažni roštilj na izvlačenje bi bio znatno bolja ideja…bar što se mene tiče.

 

 

Pogledaj galeriju

 

 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X