Pretraži
Filmska potjera: Yugom bježao od tri policijska automobila

Filmska potjera: Yugom bježao od tri policijska automobila

Objavljeno: 03/05/2020 / Autor: Tin / Foto: Instagram

Yugom bježao od tri policijska automobila – Svaka država ima vlastite načine kojima se bori protiv pandemije korona virusa, pa je tako susjedna Srbija za svoje stanovnike propisala tzv. policijski sat. Naime, srpske vlasti redovito proglašavaju apsolutnu zabranu kretanja za sve stanovnike, osim onih koji su nužni za normalno funkcioniranje zajednice.

Takva zabrana izlaženja iz kuće ponekad vrijedi i danima, a najduža je trajala čak 84 sata. Policijske službe u to vrijeme redovito nadziru ulice diljem Srbije, a u slučaju da netko krši policijski sat, očekuju ga poprilično ozbiljne kazne.

No bez obzira na to, ne poštuju svi stanovnici donesene mjere. Tako se prije nekoliko dana dogodio i slučaj koji je nasmijao cijelu regiju – stari Yugo napravio je cijelu policijsku potjeru na ulicama Srbije.


Yugom bježao od tri policijska automobila

Yugom bježao od tri policijska automobila


Yugom bježao od tri policijska automobila

Instagram profil „policijski_cas“ objavio je snimku na kojoj se vidi kako Yugo prolijeće pokraj snimatelja, a njega love tri policijska automobila s upaljenim rotirkama. Nije poznato koji se motor krije ispod poklopca motora u Yugu, ali na snimkama izgleda kao obična 45-ica.


View this post on Instagram

Žurio kući 🚨🚔 #ostanikodkuće

A post shared by Dnevna doza policijskog časa (@policijski_cas) on


S druge strane, policijsku potjeru čine tri Škode Rapid te koji god da se motor skrivao u čuvenom Yugu, Rapid bi svakako trebao imati snažnije motore. No čini se da je vozač Yuga svakako odlučio izbjeći kaznu jer se policijske Škode poprilično muče u hvatanju bjegunca.

Iza kamere se nalaze dvojica mladića koji itekako ovu potjeru čini još urnebesnijom, a prema komentarima na društvenim mrežama se čini da Yugo ima i veliku podršku nacije. Samo neki od komentara su „Jugo brži od 5G mreže“ i „Nije žurio, on je vozio vrlo oslobođeno“.Rezultat potjere nažalost se ne zna, ali poznato je da srpska policija dodjeljuje velike kazne za kršenje policijskog sata. Naime, jedan od uhvaćenih vozača tijekom policijskog sata je dobio kaznu od gotovo 60 dana zatvora, a s obzirom na to da ovaj Yugo i bježi od policije, mogla bi ga dočekati i znatno veća kazna.


Yugom bježao od tri policijska automobila

Povratak na vrhpointer
Zatvori X