Pretraži
COPZILLA napada! Kriminalci više nikad neće mirno spavati

COPZILLA napada! Kriminalci više nikad neće mirno spavati

Objavljeno: 21/06/2018 / Autor: Vozim HR / Foto: Nissan Global Newsroom

COPZILLA : Jedan stanovnik Tochige, (koja je inače GT-R-ovo rodno mjesto) je odlučio lokalnoj policiji uručiti neočekivani poklon!

Što je u pozadini ove nesvakidašnje donacije od strane privatne osobe nikad nećemo doznati, no nijedna policijska patrola svijeta se ne bi bunila da je zapadnu ključevi potpuno novog Nissana GT-R R35 – s rotirkama! GT-R se inače radi u Nissanovoj tvornici u Kaminokawi u prefekturi Tochigi, tako da zapravo patrolira po svom kvartu, no osim što se radi o dobroj reklami za Nissan radi se i o lošim vijestima za kriminalce, pogotovo one koje vole bježati policiji.

To im jamačno neće biti lako uz 570 GT-R –ovih konja iz fantastičnog VR38DETT motora, naravno uz kvalitetno profesionalno kroćenje dečki u plavom. Možete li zamisliti brže vozilo za dostavu policijskih krafni (vjerojatnije sushija)? Njegovi vozači će definitivno uživati kultni status u postaji i vjerojatno pritom neće tražiti slobodne dane. Zbog takvih stvari klinci požele postati policajci!COPZILLA COPZILLA COPZILLA 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X