in

Novi Mitsubishi Pajero Sport: Dolazi sa svim važnim potrepštinama

Mitsubishi Pajero
Foto: Screenshot

Mitsubishi Pajero Sport neobično je vozilo na način da ima za cilj zadovoljiti sve vrste vozača. S jedne strane, obećava pristup bez kompromisa za one koji žele voziti po prirodi. S druge strane, obećava da ćete udobno prevesti do sedam osoba, bilo da se radi o klincima na putu do škole ili o obitelji na putu do vikendice.

Problem je, međutim, u tome što proizvesti automobil po ovoj cijeni (310.000 kuna) koji može adekvatno označiti okvir za terenske performanse, a pritom biti dovoljno udoban i sofisticiran za obiteljsku vožnju nije lak zadatak.

Ako gledate na Pajero Sport kao na potencijalnu opciju, bit će vam drago da znate da je sredinom 2020. godine Mitsubishi Pajero Sportu dao nadogradnju, zajedno s modifikacijama stila, više sigurnosne opreme i više tehnologije za održavanje zbog čega će cijela Vaša obitelj biti sretna na vašem sljedećem putovanju.

Mitsubishi Pajero Sport koštat će Vas, kako smo rekli, 310.000 kuna za osnovni model GLX, dok napredovanje na GLS srednju klasu donosi cijenu od 350.000 kuna, a dodavanje dva sjedala (i pretvaranje u vozilo sa sedam sjedala) donosi ukupnu cijenu od 360.000 kuna. Vrhunski Exceed sa svim dodanim luksuzima dolazi po cijeni od gotovo 400.000 kuna.

Mitsubishi Pajero Sport dolazi u paketu sa svim važnim potrepštinama koje će vam trebati kako biste djecu držali mirnima tijekom radnih dana i dužih putovanja. To uključuje aluminijske felge od 46 centimetara, LED prednja svjetla, multimedijsku jedinicu s ekranom osjetljivim na dodir od 20 centimetara s Apple CarPlay i Android Autom, stražnju kameru sa senzorima, kontrolu spuštanja nizbrdo, kontrolu stabilnosti prikolice, digitalni radio, dva USB-a sprijeda s HDMI ulazima, dva USBS-a straga s otvorima za klimatizaciju, kao i bočne stepenice, krovne šine i ulaz bez ključa.

Ulazak u varijantu GLS srednje klase dodaje aktivni tempomat, električna vrata prtljažnika, kožna sjedala, automatska prednja svjetla i brisače, elektrokromatski retrovizor i audio sustav sa šest zvučnika. Vrhunski Exceed dolazi u paketu s nadzorom mrtvog kuta, stražnjim upozorenjima na poprečni promet, kamerom za parkiranje od 360 stupnjeva s prednjim parkirnim senzorima, audio sustavom s osam zvučnika, grijanim sjedalima, sustavom za pogrešno ubrzanje i postavkom digitalnog instrumenta.

Članak objavio Luka Petkovic

Kia XCeed

Kia XCeed: Dodatak praktičnosti u Ceed obitelj

Audi RS6 Avant

Audi RS6 Avant: Kralj superkaravana vraća se u novom izdanju