Pretraži
AC Schnitzer predstavio kompletni tuning paket za novu BMW seriju 3

AC Schnitzer predstavio kompletni tuning paket za novu BMW seriju 3

Objavljeno: 16/09/2019 / Autor: Mihael / Foto: AC Schnitzer

Njemački tuner obećava da će u bliskoj budućnosti imati nadogradnje raspoložive za četiri verzije nove G20 generacije BMW-a serije 3. U priču ulaze 320i, 330i, M340i i turbodizelaš 330d. Kada budu dostupne i komponente za nadogradnju u smislu pojačavanja performansi automobila, očekuje se da će M340i imati performanse slične onima tvorničkih sportaša M3 i M4.

Za sada nadogradnje koje prve dolaze na tržište iz AC Schnitzera fokusiraju se na estetiku i manja poboljšanja voznih osobina, poput spuštenog ovjesa, olakšanih felgi većih dimenzija i karbonsko estetskih umetaka koji čine automobil bržim na onom najvažnijem polju, psihološkom.

Nadogradnje koje će pronaći svoje mjesto ispod haube motora, također će biti dostupne za gore navedene modele a postojat će trogodišnje jamstvo na dijelove i „ruke“ mehaničara iz AC Schnitzera. Za one kojima poboljšane performanse nisu dovoljne, AC Schnitzer će omogućiti i estetsko dotjerivanje motora kako bi zablistao u punom sjaju.


AC Schnitzer BMW G20 serija 3

AC Schnitzer BMW G20 serija 3

AC Schnitzer BMW G20 serija 3


Komponente koje daju vizualnu brzinu novoj trojci bit će i novi završetci auspuha sa po dva izlazna otvora na svakoj strani stražnjeg kraja uz mogućnost odabira između Sport Carbon, Sport Black i Sport Chroe opcija. Kada je ovjes u pitanju, AC Schnitzer omogućuje sportsko skraćivanje ovjesa za 25 milimetara pri čemu tvrde da se ne gubi na udobnosti ali se poboljšavaju vozna svojstva.

AC Schnitzer ponudit će vam i svoj novi aero paket opreme koji uključuje prednji izraženu masku sa naglašenim otovrima za zrak i sportskim spliterom. Aero paket se nastavlja preko sportskih pragova, koji navodno također pomažu u usmjeravanju zraka na vašoj trici. Dolazimo sve do stražnjeg kraja, koji nudi mogućnost postavljanja stražnjeg ili krovnog spojlera te popularnog stražnjeg difuzora. Sve to pomoći će da vaša nova trica bolje leži na cesti od susjedove.

Ponuda komponenti ugodnih oku i za više vjetra u kosi, čak i kada se vozite u koloni po zelenom valu, zaokružuje se AC Schnitzerovim AC1 sportskim felgama dostupnima u dvije veličine, 19 incha i 20 incha. Najveća dopuštena širina guma na prednjoj osovini s ovim felgama jest 225 milimetara dok je straga moguće postaviti gume širine 255 milimetara.


Pogledaj galeriju


AC Schnitzer BMW G20 serija 3

Povratak na vrhpointer
Zatvori X