in

BMW tuning: AC Schnitzer predstavio kompletni tuning paket za BMW M4

bmw tuning
Foto: Screenshot

Njemačka tuning kuća AC Schnitzer, lansirala je svoj katalog izvedbenih dijelova za BMW M4 (G82) i M4 Cabrio (G83). Kao i uvijek, mnogo vremena i stručnosti uloženo je u razvoj njihovog „programa dorade” za izvedbeni duo iz Bavarske. Motor, ovjes, aerodinamika, kotači i dijelovi za unutrašnjost dostupni su pojedinačno, omogućujući kupcima da individualno podese svoja vozila prema svojim zahtjevima. BMW tuning odrađen je fantastično. Dostupne modifikacije motora su nadogradnja performansi AC Schnitzer koja uključuje jamstvo do četiri godine, povećavajući snagu s 375 kW/650 Nm na kolosalnih 434 kW/750 Nm okretnog momenta.

Što se tiče aerodinamike, dostupno je dosta opcija uključujući prednji razdjelnik i prednja bočna krila. AC Schnitzer dizajn paket također je dostupan i sastoji se od: AC Schnitzer set deflektora za prednji branik, AC Schnitzer dizajnerskih elemenata za haubu motora, stražnji krovni spojler, stražnji karbonski spojler, AC Schnitzer karbonsko “Racing” stražnje krilo, Gurney preklop za karbonsko stražnje krilo “Racing”, zaštitnu foliju bočnih rubova, zaštitnu foliju stražnjeg branika i AC Schnitzer ambleme, lijevo i desno.

Što se tiče ovjesa, dostupan je komplet opruga AC Schnitzer, koji snižava prednji dio za otprilike od 20 do 25 mm, a stražnji otprilike od 15 do 20 mm u usporedbi sa standardnim ovjesom. Unutarnje opcije uključuju AC Schnitzer aluminijske ručice mjenjača, AC Schnitzer aluminijske pedale, AC Schnitzer aluminijski oslonac za noge i AC Schnitzer aluminijski držač za ključeve.

Lagani kovani kotači AC Schnitzer AC3 dostupni su u srebrnoj / antracit ili antracit / srebrnoj boji i na zahtjev se mogu obojiti u crno-sjajnu boju. AC1 naplatci od lake legure također su dostupni i mogu biti u dvobojnoj srebrnoj / antracit ili antracit boji. Na zahtjev se mogu i obojiti u sjajno crno. Sportski ispušni sustav AC Schnitzer trenutno je u razvoju i bit će izrađen od nehrđajućeg čelika, s dvije “Carbon Sport” ispušne cijevi u desnoj / lijevoj kombinaciji ili AC Schnitzer ispušnim cijevima “Carbon Sport” promjera 110 mm.

Članak objavio Luka Petkovic

Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser: Idealan za teške uvjete

BMW 1

Novi BMW serije 1 ima prednji pogon