in

Spektakl u Varaždinu: Tko je brži – Rimac Nevera ili akrobatski avion?

Foto: Screenshot

Najskuplji automobili na svijetu, zračne akrobacije, utrke ubrzanja i utrka električnog hiperautomobila Rimac Nevere i akrobatskog aviona. Sve to nas ovog vikenda očekuje u Varaždinu!

Fly over jedinstveni je projekt koji za cilj ima promociju Hrvatske, a iza njega stoji tim hrvatske organizacije pod nazivom Clean Fellas. Riječ je o trodnevnom susretu koji traje od petka do nedjelje, a okupit će vlasnike raritetnih automobila koji dolaze iz čak 16 europskih zemalja. 

Glavni dio programa je u subotu, 11. lipnja, kada će se sudionici Fly overa okupiti na Kapucinskom trgu u Varaždinu, odakle će krenuti u defile varaždinskim ulicama. Karavana će se odvesti do varaždinskog aerodroma na kojem ćemo svjedočiti posebnom i dosad neviđenom spektaklu. Peter Podlunšek, iskusni Red Bull akrobatski pilot, u sportskom avionu vozit će iznad Rimac Nevere na visini od tek nekoliko metara i to – okrenut naopačke.

Spektaklu na varaždinskom aerodromu moći će sudjelovati ograničen broj sudionika zbog sigurnosnih razloga, a ulaznice se mogu nabaviti na web stranici organizatora https://www.cleanfellas.net/fly-over-info/.

Program u subotu:

09:00 okupljanje sudionika na Kapucinskom trgu

10:30 početak defilea varaždinskim ulicama

13:00 dolazak na varaždinski aerodrom

13:00 – 20:00 utrke ubrzanja, izložba automobila, utrka Rimac Nevere i akrobatskog aviona, izbor tri najbolja automobila, nagradna igra (vožnja u avionu i skupocjenom automobilu)…

20:00 završetak događaja

Članak objavio Luka Petkovic

Dacia Sandero

Dacia Sandero: I dalje je naglasak na uštedi

Toyota RAV4

Toyota RAV4: Vrlo skupa, ali iznimno pouzdana