in

Najiščekivanije automobilske igrice koje će izaći u 2022. godini

Nerijetko je dobra alternativa za vožnju gradom igranje nekih od automobilističkih igara. S razvojem tehnologije i same su igre postale toliko napredne da danas sadrže gotovo sve značajke koje sadrži i pravi automobil pa tako igrači mogu imati ogromno iskustvo i osjećaj vožnje, iako se nalaze u toplini svoga doma. Ne čudi stoga da postoji velik broj video igrica koje će ljubitelji te aktivnosti i vožnje s nestrpljenjem iščekivati u 2022. godini. Pogledajmo stoga detaljnije o kojim je točno igrama riječ.

Test Drive Unlimited: Solar Crown

Test Drive Unlimited: Solar Crown nije imao jasan datum izlaska pa su se mnogi nadali da bi ga možda mogli igrati već ove godine. Međutim, to se nije dogodilo i sada je jedna od najiščekivanijih igara za 2022. Mnoge su značajke igre koje će ovaj naslov sadržavati stoga već jasne, ali igrače sasvim sigurno najviše veseli činjenica da će moći voziti automobile kao Bugatti, Land Rover, Aston Martin, Audi, Bentley, Mercedes, BMW, Lamborghini i još mnoge druge. Sada nam ne preostaje ništa drugo no sačekati ovaj naslov i vidjeti za sebe o kakvoj će igri biti riječ.

Need For Speed 2022

Need For Speed je franšiza koja iz godine u godinu ne razočara, a nudi visokokvalitetne scene utrka usred grada te gotovo beskrajne mogućnosti uređivanja i nadograđivanja automobila. Nažalost, još uvijek nije poznato kako će izgledati ova igra, ali je gotovo garantirano da izlazi naredne godine što je igračima bilo dovoljno da već sada postanu nestrpljivi i krenu s iščekivanjem. Možda upravo taj element iznenađenja doprinosi dozi iščekivanja, a možemo reći da je u potpunosti razumijemo.

Forza Motorsport

Forza Motorsport 7 je bio pomalo razočaravajuć kada je izašao 2017. godine, tako da su kreatori tog naslovi saznali što moraju popraviti prilikom kreiranja novog nastavka. Možda i bolje da je bilo tako jer sada možemo očekivati igru koja će u potpunosti biti kreirana po željama i opaskama svojih igrača, a kada je tako, lako je moguće da ćemo u 2022. godini igrati vrhunsko izdanje ove igrice. Ovaj su naslov mnogi očekivali još ove godine, ali sada je izvjesno da će doći tek naredne. Ako ništa drugo, to je samo povećalo dozu iščekivanja kod igrača.

Grid Legends

Grid je franšiza s burnom poviješću, ali bi se trebala vratiti 2022. godine s naslovom s Grid Legends. Ovoga puta pod upravljačkom palicom Electronic Artsa nakon akvizicije Codemastersa, očekuje se da će se Grid Legends čvrsto oslanjati na pripovijedanje s ciljevima, likovima i svom dramom koju stvarne utrke mogu stvoriti. Čini se kako će u ovom nastavku biti izuzetno velik broj različitih staza za utrke, kao i automobila, a to nijednog ljubitelja ovog tipa igara nije ostavilo ravnodušnim.

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 trebao je izaći još početkom ove godine, ali odgođen je za ožujak 2022. i teško je uopće opisati koliko fanovi ove franšize nestrpljivo očekuju ovaj novi nastavak. Naglasak će svakako biti na fantastičnoj grafici koja će igračima donijeti jedno apsolutno vrhunsko iskustvo igranja, a osim toga moći će uživati u raznim unaprijeđenim značajkama u odnosu na stare inačice ove igre. Veći broj staza i automobila samo su neke od osnovnih na koje igrači mogu računati i sasvim je jasno odakle dolazi ta silna doza uzbuđenja koja se stvorila u iščekivanju ovog popularnog naslova.

Članak objavio fletch

Filmovi o automobilima koje morate pogledati

Renault Twizy

Renault Twizy: Potpuno drugačiji od drugih