Pretraži
BAD BOYS FOR LIFE ; Mike Lowery opet vozi 911, Marcus ima 25 kg viška a film je vjerojatno duplo lošiji od originala

BAD BOYS FOR LIFE ; Mike Lowery opet vozi 911, Marcus ima 25 kg viška a film je vjerojatno duplo lošiji od originala

Objavljeno: 09/09/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo: Screenshot, Porsche AG

BAD BOYS FOR LIFE : Will Smith i Martin Lawrence su opet u akciji kao detektivski duo Mike Lowrey i Marcus Burnett, a “glavnu” sporednu ulogu opet ima – Porsche 911!

BAD BOYS FOR LIFE

Trailer za “Bad Boys For Life” je tek pušten, a glavna vijest glasi – Mike opet vozi 911! Da, Marcus ima 25 kg viška, film je vjerojatno klasu lošiji od originala, no tu je uvijek naglašena dinamika između buddy-buddy likova, spektakularne scene policijskih potjera, više metaka u zraku nego u klasičnim partizanskim filmovima i vjerojatno neki jednostavni zaplet.

Ah TAJ Turbo 3,6!

U “Jedinici” je 1995. uz dinamični duo briljirao 964 Turbo 3,6 i to ne bilo kakav – radilo se o privatnom automobilu redatelja Michaela Baya, koji se odlučio za taj potez nakon što je studio odbio platiti najam Turba, a Porsche je odbio “sponzorirati” film, jer nisu shvatili njegov potencijal. Nakon filma ( i zarade od preko 140 milijuna dolara u kinima) je Porsche organizirao “Bad Boys” party za Baya i ekipu, jer je upravo njegov film znatno podigao cijenu Turbu 3,6 i red carpet rating Porscheu.

Da, Bay je pravi auto-freak, što ste mogli pogoditi nakon završne scene na aerodromu u Jedinici..

 

No, tu priča ne završava – 550 Maranello upotrebljen u Bad Boys II je također Bayev privatni Ferrari, koji je za dublera imao – 575 -icu!

Veliki gaf su primjetili smao ferraristi, no to je znatno naštetilo kredibilitetu franšize.

Izuzetno nam je drago kad ljudi zaljubljeni u automobile snimaju filmove, a Bay nam ne ostaje dužan – giallo M odena F355 Spider u “The Rocku”, čitava muscle car ergela u “Transformersima” s Bumblebeejem na čelu i spomenuti Bad Boysi…trebao bi snimati i češće! Bay je nakon Transformersa kupio i Aventadora iz samog filma – izgleda da si stvarno ne može pomoći!

 

Pogledaj galeriju

BAD BOYS FOR LIFE

Povratak na vrhpointer
Zatvori X