in

[VIDEO] Žena objavila sjajan trik za odmrzavanje stakla: Neki ga znaju, ali mnogi ne…

Foto: Pixabay

S padom temperatura i snijegom koji je zahvatio Hrvatsku ovih dana, došlo je doba godine kada se vozači često suočavaju s injem na vjetrobranskim staklima. Ako pri ruci nemate odmrzivač, pokušaj čišćenja samo grijačem može biti prilično dugotrajan posao, pogotovo ako negdje žurite.

Jedna gospođa nedavno je pokazala ostalim vozačima kako da puno brže odmrznu svoj automobil, a da pritom ne moraju posezati u novčanik. Mama imena Sara Deutsch podijelila je koristan savjet putem TikToka i od tada je prikupila četiri milijuna pregleda i gotovo 300.000 lajkova.

Razni vozači od trenutka stavljanja videa na platformu počeli su pisati komentare u kojima ističu koliko je ovaj savjet “pametan” i da nekima od njih, nakon toliko godina vožnje, ovako nešto nije palo na pamet. U viralnom videu, mama Deutsch otkrila je kako jednostavno spuštanje suncobrana sa svake strane uz paljenje klime može pomoći da se inje s vjetrobranskog stakla skine mnogo brže.

Tijekom isječka od 30 sekundi, Sara je objasnila:

Ovakav video radim svake godine. Ako imate vjetrobransko staklo koje je zaleđeno, svakako spustite suncobrane da zaustave protok zraka i stvore brže odmrzavanje na vašem vjetrobranskom staklu. Dakle, ako ikada imate sloj leda na svom automobilu kada je zaleđen, spustite suncobran. U suprotnom, možete osjetiti kako zrak jednostavno prolazi ravno preko njega. Ako spustite suncobran, stvara se blok tako da se staklo, zapravo, brže odmrzava.

@saraedeutsch

Teen drivers need to know this! Frozen windshield are about to be a thing with all the cold and snow #winter #buffalosnowstorm #winterweather #snow #teendriver

♬ original sound – Sara Deutsch

Članak objavio Luka Petkovic

Peugeot 208

Peugeot 208: Isplati li se kupiti za tu cijenu?

[VIDEO] Izašla najnovija Gymkhana: Subaru pri brzini od 260 km/h leti preko helikoptera!