in

[VIDEO] Izašla najnovija Gymkhana: Subaru pri brzini od 260 km/h leti preko helikoptera!

Foto: Screenshot Hoonigan YT

Godina 2008. označila je internetski proboj reli zvijezde i suosnivača DC Shoesa, Kena Blocka. Njegovi viralni Gymkhana video zapisi zaokupirali su milijune zaljubljenika u automobile diljem svijeta. Primjerice, pravljenje popularnih “krafni” (donuts) oko vozača Segwaya sa Subaruom WRX STI 2006 te pomalo suicidalna vožnja Hoonicorn Mustanga od 1400 KS duž planine Pikes Peak u Coloradu neki su od najpoznatijih uradaka tima koji stoji iza Gymkhana serijala. Niz se nastavlja, kao što možete vidjeti ispod teksta, s rally prvakom Travisom Pastranom (nekima poznat iz MTV-jevog šoua Nitro Circus) za upravljačem Subaru GL-a od 862 konja.

U najnovijoj epizodi sada 12-dijelnog serijala Gymkhana, Pastranova Gymkhana morala se nagomilati ludim trikovima kako bi nadmašila Electrikhanu u kojoj je Ken Block Audijem S1 radio čuda u Las Vegasu ranije ove godine. Ovaj put, tim Hoonigana pronašao je prikladno mjesto za svoje ludorije u saveznoj državi jednako ludoj kao i njihove ideje – na Floridi.

Vratio se veličanstveni urlik spaljenih guma. Popularni monster truckovi, pa borbeni zrakoplovi, vodeni skuteri i skokovi pri brzini od preko 260 km/h s Pastraninim karavanom Family Huckster sastavni su dijelovi Gymkhane 2022. Pastrana je odlučio pozvati i nekoliko starih prijatelja. Vozač Sun-Va-Diggera iz Monster Jama, Ryan Anderson, sudjeluje uz pomoć YouTubera, Cleetusa McFarlanda, i njegovog Chevy El Camina od 3000 KS.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod…

Članak objavio Luka Petkovic

[VIDEO] Žena objavila sjajan trik za odmrzavanje stakla: Neki ga znaju, ali mnogi ne…

BMW 1

BMW 1: Ponajbolji premium hatchback u prodaji