Pretraži
Formula 1: Uskoro opet dva Schumachera na F1 gridu? Nakon Michaela i Ralfa stižu Mick i David!

Formula 1: Uskoro opet dva Schumachera na F1 gridu? Nakon Michaela i Ralfa stižu Mick i David!

Objavljeno: 26/09/2019 / Autor: Petar Bondek / Stižu Schumacheri!

OK, možda je sve to malo nategnuto, no kad se prezime koristi poput čarobnog štapića ništa nije nemoguće – Mick već čeka sjedalo u F1, a njegov bratić je upravo dobio sjedalo Alexa Peronija u FIA Formuli 3!

Mick Schumacher @Scuderia Ferrari Press Office

Danas smo saznali da je Campos Racing kao zamjenu za ozlijeđenog Alexa Peronija angažirao Davida Schumachera!

Alex Peroni, Campos Racing @Dutch Photo Agency

Nesretni Australac je na rehabilitaciji nakon užasne nezgode u Parabolici, gdje su ga “kobasice” katapultirale ravno u “Nikad ne pij kada voziš” Heinekenovu kampanju, koju odsada svi ozbiljnije shvaćaju!

David je naravno Ralfov sin, ima samo 17 godina i vozi novu Formula Regional European Championship za momčad US Racing, koju djelomično vodi njegov stari. Kako ide malom? Osvojio je tri pole-positiona i tri pobjede u svojoj drugoj sezoni, od kojih je dvije zabilježio u Barceloni prošlog vikenda. Prošle godine je u F4 bio deveti, a ovaj F3 angažman vrijedi (zasad) samo za posljednju utrku sezone u Sočiju! Tko zna, ako David briljira…

Mick Schumacher @Scuderia Ferrari Press Office

Njihovi očevi su čak pet puta zajedno završili kao prvi i drugi u utrkama F1, no tko zna – povijest ima gadnu naviku da se tu i tamo ponovi! Stariji bratić vjerojatno čeka još nekoliko loših utrka drugog člana Ferrarijeve vozačke akademije (FDA) Giovinazzija, no na isto mjesto računa i Giu Alesi…

David Schumacher [email protected] Press

 

Eto, nitko ne može reći da je sa Schumacherima dosadno!

 

Većina bratića tu i tamo zajedno odigra fucu nakon koje se zalete u pivnicu, a neki bratići jednostavno streme prema F1. Ima nas svakakvih!

 

Pogledaj galeriju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X