Pretraži
Povratak Kralja. Novi Land Rover Defender – nakon 71 g. je stigao Novi Kralj offroada.

Povratak Kralja. Novi Land Rover Defender – nakon 71 g. je stigao Novi Kralj offroada.

Objavljeno: 10/09/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo: Media Land Rover

Novi Land Rover Defender : Konačno je tu! Nakon godina probi po pustinjama, šumama, planinama i Nordschleife, legendarni terenac je  pokazao svoje novo lice – tj. nekoliko njih!

Definitivno želim Defendera kao svoj slijedeći auto! Sorry Iso Grifo, ali ovo je legenda koju smo svi nestrpljivo čekali!

 

Novi Land Rover Defender : Četiri izvedbe i mnogo sjedala

Bravo za Defenderove dizajnere – i u potpuno maglovitoj noći usred šume bit će Vam jasno da je upravo Novi Defender prošao pored Vas! Kockasti dizajn s kratkim prevjesima, četiri izvedbe ( Explorer, Adventure, Country i Urban), četiri, pet ili sedam sjedala, PHEV izvedbe,  Configurable Terrain Response postavke, nosivost do 900 kg, 90 i 110 izvedbe i prisutnost na 128 tržišta su samo neke od novosti…

Novi Land Rover Defender

Nova D7x arhitektura je predviđena za najekstremnije terenske zadaće, ali i za svakodnevnu upotrebu na manje zahtjevnim terenima.

Koji su bitni noviteti?

 

Može povući 3.720 kg, ima automatski dvobrzinski mjenjač i stalni pogon na sve kotače, a sam krov ima nosivost od 300 kg!

 

Tu je i novi Wade program, koji optimalno podešava Branitelja za gacanje po natopljenim podlogama, uključujući potoke i naplavljene šumske puteve. Za spomenuto gacanje Defender ima klirens od čak 900 mm, naravno – najviše u klasi!

Novi Land Rover Defender

Za zabavu i opskrbu informacijama je zadužen Pivi Pro, koji unatoč imenu ne broji broj prolivenih piva, nego se radi o najnovijoj generaciji dodirnog zaslona. Da, Defender je vjerojatno najduže razvijan automobil desetljeća – i to osjeti i vidi na svakom milimetru! Pogledajte samo filmić sniman u Kazahstanu – ako Vas on ne otjera da sutra uplatite avans za novog Branitelja…ništa neće!

 

Pogledaj galeriju

Novi Land Rover Defender

Povratak na vrhpointer
Zatvori X