Pretraži
Nogometaši Real Madrida su i ove godine dobili svoje nove Audije: pogledajte što je odabrao Ronaldo, a što Modrić i Kovačić

Nogometaši Real Madrida su i ove godine dobili svoje nove Audije: pogledajte što je odabrao Ronaldo, a što Modrić i Kovačić

Objavljeno: 25/11/2017 / Autor: Vozim HR / Foto: Audi

Ponovo je došlo doba godine kada igrači Real Madrida dobivaju “frišku” pošiljku automobila, kojima ih opskrbljuje sponzor ekipe, Audi.

Audi se udružio s jednom od najpoznatijih svjetskih nogometnih momčadi još 2003. godine te otada njihove talentirane nogometaše svake godine opskrbljuje svojim najnovijim modelima.


Real Madrid


Audi je bio dovoljno ljubazan da s igračima popriča o tome koji bi bili njihovi osobni izbori vozila u kojima će provesti sljedećih 12 mjeseci, a najpopularnijim se ove godine pokazao Q7 kojeg je odabralo, ni manje ni više, nego 14 igrača.

Glavna zvijezda Reala, Christiano Ronaldo, odabrao je prijetećeg Audi Panther Black RS7 Sportback Performance, dok je trener kluba, Zinédine Zidane, preuzeo ključeve od Daytona Gray RS6 Avant Performancea.


Real Madrid


Najpristupačniji automobil na popisu je Glacier White S5 kupe, kojeg je izabrao Marco Asensio, dok je najskuplji Ibis White R8 Spyder, izbor Sergia Ramosa.

Naši nogometaši koji igraju u Realu, Luka Modrić i Mateo Kovačić, izabrali su Q7, s tim da je Modrićev u srebrnoj, a Kovačićev u bež boji.


Pogledaj galeriju

Zanimljivo je da nitko nije izabrao Audijevu novu zvijezdu, A8.

Inače, Audi je prije malo više od mjesec dana organizirao sličan događaj kod kuće, u Ingolstadtu, gdje su igrači FC Bayern Münchena također dobili nova vozila. Ondje je čak petero nogometaša izabralo RS6 Avant, dok se Q7 našao na drugom mjestu.


Povratak na vrhpointer
Zatvori X