Pretraži
Zlatan Ibrahimović ima novu igračku. 2018 Porsche 911 GT2 RS

Zlatan Ibrahimović ima novu igračku. 2018 Porsche 911 GT2 RS

Objavljeno: 14/03/2018 / Autor: Petar Bondek / Foto: Screenshot

Iako smo već dosta pisali o najnovijem modelu Porschea 911 GT2 RS, naravno da ćemo vas nastaviti izvještavati o novim primjercima s posebnim paketima specifikacija.

Tako je ovaj put na red došao primjerak kojeg vozi nogometaš Manchester Uniteda, Zlatan Ibrahimović.


Zlatan Ibrahimović


Švedska nogometna zvijezda je, naime, uočena u 700 KS jakom vozilu prošloga vikenda, dok se u u ovom fantastičnom automobilu vozio na trening.

Ibrahimović se vratio na treninge prije malo više od tri tjedna, te se sada u potpunosti oporavio od prethodne ozljede, budući da je imao ozbiljnih problema s koljenom još od studenoga prošle godine.

Ibrahimović bi doduše trebao napustiti Manchester United ovog ljeta, kad mu ističe ugovor, a nije isključio ni mogućnost preseljenja u SAD-u, gdje bi postao aktivan u MLS nogometnoj ligi, s tim da je LA Galaxy već pokazao interes za njega.


Zlatan Ibrahimović


 

No vratimo se Porscheu 911 GT2 RS. Ibrahimović je uz RS-a uzeo i Weissach paket koji između ostaloga olakšava automobil za cca. 30 kg.

Podsjećamo da je ovako opremljeni GT2 RS  (nemojte zaboraviti da se radi o pogonu na stražnje kotač) u Nürburgringu briljirao s vremenom 6:43, što ga je učinilo rekorderom kad je riječ o “klasičnim” proizvodnim automobilima koji su ondje odvozili krug po stazi.


Pogledaj galeriju

Ibrahimovićev model dolazi u GT srebrnoj metalik boji, inače vrlo popularnoj kod ovog brenda, dok se među opcionalnim dodatcima nalaze detalji poput LED prednjih svjetla s crnom unutarnjom grafikom.

No napomenimo da GT2 RS nije Ibrahimovićev najskuplji automobil, jer ovaj ljubitelj vozila je, primjerice, prošle godine svijetu pokazao i svoj Ferrari LaFerrari


Povratak na vrhpointer
Zatvori X