Pretraži
VW T6.1 California – Kraljica turističkog avanturizma je digitalizirana i dovedena do savršenstva!

VW T6.1 California – Kraljica turističkog avanturizma je digitalizirana i dovedena do savršenstva!

Objavljeno: 04/08/2019 / Autor: Petar Bondek / Foto : Newspress

VW T6.1 California : Kalifornija je država seksa, rock n’ rolla i bezbroj sjajnih stvari koju ne mogu pokolebati ni požari ni ubojstva na festivalu češnjaka. Dio te idilične avanturističke pite možete dobiti i da nikad ne prismrdite Atlantiku, a kamoli Americi…

VW T6.1 California

Znam, jednostavno nije fer pisati o ovakvom vremenskom stroju usred turističke sezone, kad je zrak kompromitiran smradom ulja za sunčanje i zagorjelim burgerima, no ovaj T6.1 je upravo to – sredstvo za zamjenu mjesta s lošim vremenom – za neko bolje!

Uostalom, 175.000 dosadašnjih vlasnika California govore da VW ipak ZNA kako pobjeći – i to u tri verzije Beach, Coast i Ocean!

 

VW T6.1 California : Bullijeva praunuka zna kako oduševiti!

Istina. Trenutačno mi je teško zamisliti neki VW koji mi je srcu draži a razumu prihvatljiviji…

VW T6.1 California

 

Automobili snova ne moraju po defaultu imati konjažu F1 i aerodinamička svojstva sivog sokola, jer u nekima te snove možete i doslovno odsanjati – rastegnuti na udobnom krevetu!

Izvana T6.1 je malo ušminkan novim dizajnom sprijeda, no sve velike promjene dolaze iznutra – nisu nove samo kvake – nego kompletni ormarići, njihov dizajn i izvedba s kliznim vratima. Novi su kreveti i kuhinjski dio, no ono čime je VW ponosan do neba su instrumentni zaslon, opcijski digitalni instrumenti, te povezivi sustavi informiranja i zabave.

Novi elektromehanički servo daje novu dozu preciznosti a sustav protiv napuštanja voznog traka ipak čini duge sate za volanom manje stresnima. Sve je puno USB portova, sudoper, elementi i hladnjak se otvaraju na dodir, LED rasvjeta je odgovorna za odličnu preglednost, a tu je i dimmer za intimnije trenutke…Stolci se nalaze u stražnjim vratima, tenda je standardna

VW T6.1 California

Dodirni zaslon u boji kontrolira nekoliko funkcija –  ‘Camping’ (mod), ‘Cool Box’, ‘Light’ i ‘Set-up’ , a pomoću njega možete podignuti krov, uključiti pomoćno grijanje ili provjeriti kut nagiba pri kampiranju.Integracija  Apple Musica i TIDAL -a daje glazbenu notu ovoj uspješnici, a tu je i pomoć pri parkiranju, Cross Wind Assist koji stabilizira T6.1 pri naglim naletima vjetra, upozorenje o bočnoj opasnosti, a možete naručiti i 4MOTION inačicu ukoliko Vas bazni prednji pogon ograničava.

Svi motori su 2.0 TDI s Euro 6d Temp Evap emisijskim standardom, ukoliko VAs zanima…

Pogledaj galeriju

VW T6.1 California

Povratak na vrhpointer
Zatvori X