Pretraži
Vozio se Stojadinom u krivom smjeru po Splitu: Samo je htio doći do benzinske postaje

Vozio se Stojadinom u krivom smjeru po Splitu: Samo je htio doći do benzinske postaje

Objavljeno: 20/05/2020 / Autor: Tin / Foto: Zastava

Vozio se Stojadinom u krivom smjeru po Splitu – Ova godina jedna je od najzanimljivijih po prometnim situacijama u Hrvatskom. Naime, početkom godine tzv. Splitski Mad Max je objavio video vožnje motocikla radeći preko sto prometnih prekršaja. Iako je isti dobio poprilično veliku kaznu, mnogi bi očekivali da su se ljudi naučili na njegovim greškama, ali čini se da to nije slučaj.

Situacija s pandemijom korona virusa ispraznila je prometnice diljem svijeta pa su na prometnicama vidljive sve češće ulične utrke, jurnjave i slično. Tako je i krapinska policija nedavno uhvatila dvojicu mladića koji su vozili preko 200 km/h po prometnicama gdje je dopušteno tek 50 ili 60 km/h.

Vozio se Stojadinom u krivom smjeru po Splitu

No tu nije kraj, u Splitu se prije nekoliko dana ponovno dogodila zanimljiva situacija. Ovaj put ista ne uključuje jurnjavu, ali uključuje bijelu Zastavu 101 kako se vozi u krivom smjeru diljem grada. Naime, na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode pojavila se snimka „Stojadina“ kako se kreće suprotnim smjerom posred vrlo prometne ceste.


Vozio se Stojadinom u krivom smjeru po Splitu: Samo je htio doći do benzinske postaje

Nije poznato koliko dugo se bijeli „Stojadin“ vozio u krivom smjeru, ali je prema snimkama vidljivo da je samo odjednom stao nasred prometnice i dao lijevi žmigavac kako bi skrenuo na benzinsku postaju. No neki svjedoci tvrde da se vlasnik ovog automobila vozio u suprotnom smjeru čak od Solina, koji je udaljen nekoliko kilometara od Splita.

Na sreću, drugi sudionici u prometu su na vrijeme primijetili bijeli „Stojadin“ u njihovoj traci pa su ili zaustavljali svoja vozila ili ga na vrijeme izbjegavali pa je izbjegnuta moguća tragedija. Zastava 101 je u konačnici došla na benzinsku postaju, ali nije poznato je li se tamo zadržala ili se samo okrenula kako bi se vratila u pravi smjer.U konačnici iako ovakva vožnja ne uključuje velike brzine, ona je još znatno opasnija i po vozača i po druge sudionike u prometu. Nije poznato zašto se vozač „Stojadina“ ovako vozio, ali je svakako obaviještena policija o ovoj krajnje neodgovornoj vožnji.Vozio se Stojadinom u krivom smjeru po Splitu

Povratak na vrhpointer
Zatvori X