Pretraži
Vozač kamiona bio ljut na šefa pa mu uništio njegov Ferrari GTC4 Lusso, evo i razloga zašto

Vozač kamiona bio ljut na šefa pa mu uništio njegov Ferrari GTC4 Lusso, evo i razloga zašto

Objavljeno: 10/05/2020 / Autor: Tin / Foto: Carscoops

Vozač kamiona bio ljut na šefa pa mu uništio njegov Ferrari GTC4 Lusso – Ljutiti zaposlenici nerijetko dobiju poriv za osvetu vlastitome šefu, ali znajući da im taj određeni posao donosi kruh na stol, vrlo često ipak odustaju od toga. No nedavno se u Chicagu dogodio slučaj u kojemu se jedan zaposlenik itekako „osvetio“ šefu, iako je on praktički bio ni kriv ni dužan.

Izvor poznat redakciji je za internetski portal CarScoops ispričao što se točno dogodilo. Naime, jedna američka prijevoznička kompanija je nabavljala nove kamione za svoje vozače. Dok oni najaktivniji vozači kamiona uvijek dobiju novo vozilo, oni koji nisu toliko aktivni, u pravilu se moraju zadovoljiti starijim kamionom.


Vozač kamiona bio ljut na šefa pa mu uništio njegov Ferrari GTC4 Lusso


U takvom slučaju se našao i pobornik u ovoj priči. Dok je kompanija nabavljala nove kamione, procijenili su da pobornik jednostavno nije bio dovoljno aktivan u radu pa da će se ipak zadržati na dovoljnom dobrom kamionu iz 2019. godine.

Vozač kamiona bio ljut na šefa pa mu uništio njegov Ferrari GTC4 Lusso

No poborniku to nikako nije odgovaralo, došao je u sjedište u Chicagu i počeo se svađati sa šefom jer on nije dobio najnoviji kamion. Izvor tvrdi da je rasprava poprilično dugo trajala te da je šef poborniku civilizirano ponudio otkaz s odgovarajućom naknadom.

Nakon što je pobornik konstantno govorio da će ipak nastaviti s radom u kompaniji, upitao je šefa je li onaj parkirani Ferrari GTC4 Lusso njegov. Šef je ponosno rekao da jest, a onda je pobornik ljutito odgovorio „sad ćete vidjeti što se događa kad se za***avate sa mnom“.„Krenuo je trčati prema najbližem kamionu, uskočio i počeo paliti gume poput lude osobe. Vlasnik je potrčao za njim, pokušao ga zaustaviti, ali pobornik mu je zatvorio ruku vratima, da je šef skoro pao ispod kamiona. Zatim se zaletio u Ferrari, zaustavio se, nastavio po gasu dok se kamion nije popeo na auto“, izjavio je izvor za CarScoops.

Ferrari je tako uništen s totalnom štetom, a iz kompanije je odmah pozvana policija kako bi se pobornik uhitio. Izvor navodi da je protiv pobornika podignuta i optužnica, ali još uvijek nije poznato kako će se ova priča okončati.Vozač kamiona bio ljut na šefa pa mu uništio njegov Ferrari GTC4 Lusso

Povratak na vrhpointer
Zatvori X