Pretraži
Volkswagen Amarok Aventura Exclusive i Amarok Dark Label će već od proljeća biti na našim cestama

Volkswagen Amarok Aventura Exclusive i Amarok Dark Label će već od proljeća biti na našim cestama

Objavljeno: 06/09/2017 / Autor: Vozim HR / Foto: Volkswagen

Volkswagen Commercial Vehicles će otkriti dva nova Amaroka na Frankfurt Motor Showu ovaj mjesec.

Prvo ćemo vidjeti Amarok Aventura Exclusive koncept koji dolazi s kurkuma metalik žutim eksterijerom, s kromiranim detaljima i 19-inčnim aluminijskim kotačima.


Volkswagen Amarok


Jedinstven stil se nastavlja i u kabini, gdje vozače očekuju crna kožna sjedala s kontrastnim šavovima u kurkuma žutoj boji, a tu je i kožni upravljač, crni krov i infotainment sustav sa GPS navigacijom.

Snagu mu pruža 3,0-litreni TDI V6 motor koji proizvodi 258 KS i povezan je s osam stupanjskim automatskim mjenjačem koji je uparen s pogonom na sva četiri kotača.

Volkswagen je također predstavio i potpuno novi Amarok Dark Label koji se bazira na Amarok Comfortlineu.


Volkswagen Amarok


Posebno izdanje ima Indium sivi mat eksterijer te je opremljen s 18-inčnim aluminijskim naplatcima i redizajniranom prednjom rešetkom.

Unutrašnjost se nastavlja na vanjski izgled, iako su dizajneri dodali crni krovni sloj i posebne podne prostirke s logotipom Dark Labela.


Pogledaj galeriju

Ispod haube bit će dostupna dva različita TDI V6 motora. Ulazni model će imati 120 kW i ručni mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa, dok će jači model imati 150 kW te će se moći povezati ili s mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa ili s automatskim mjenjačem s osam brzina.

Volkswagen će Amarok Dark Label ponuditi na tržištu u Njemačkoj već sljedećeg proljeća i njegova će početna cijena iznositi 33.714 eura.


Povratak na vrhpointer
Zatvori X