Pretraži
Vi ste NFS tip do srži? Sutton Bespoke nudi 3D aplikaciju za slaganje vašeg Mustanga iz snova!

Vi ste NFS tip do srži? Sutton Bespoke nudi 3D aplikaciju za slaganje vašeg Mustanga iz snova!

Objavljeno: 05/09/2019 / Autor: Petar Bondek / Kad je bal...nek je kanibal! Canabis je legalan - na vinilu!

Photo: Newspress

Sutton Bespoke je jedan od najboljih svjetskih tunera Mustanga, a sada nudi i 3D aplikaciju u kojoj možete slagati i nabrijavati svog omiljenog američkog ponyja!

Birajte – coupe, cabriolet, Bullitt ili GT…Da, zvuči kao savršen rasplet vašeg rođendana, no ne radi se samo o omiljenom modelu Forda, nego i aplikaciji za njegovo tuniranje kod najelitnijeg britanskog bespoke majstora za Mustange!

Aplikaciju možete skinuti na Android ili iPhone te se fino zaigrati i pustiti mašti na volju.

Evo, ovako je počela moja priča o Bullittu s 800 KS…

Pošto je Sutton sama špica otočkog tuniranja Mustanga, opcija ima za sve – od donekle razumnog CS350 s 350 KS iz 2.3-litrenog Ecoboosta do ful ekstremnog CS800 paketa s 825 KS iz petlitrenog V8 top modela. Da, ima doslovno svega!

Možete birati boju, pakete karbona, boje, pakete tuninga i sve bitne stavke, tako da umjesto višednevnih razbijanja glave nakon dobitka Eurojackpota možete odmah poslati odabranu specifikaciju na Otok, da se ne gubi vrijeme potrebno za slaganje. Sutton je spreman na sve Vaše želje – naravno -sve dok ih možete platiti!  Sve je prilagodljivo željama – od kompresora, ukrasa samih glava motora, te raznih vrsta i namjena ispušnih sustava.

Sutton Bespoke Ford Mustang Configurator je kreiran u suradnji s  Threediumom, vodećoj tvrtki 3D razvoja, a složenu konfiguraciju mustanga možete isprobati u samom konfiguratoru u obliku igrice. Ozbiljno.

Moj Bullitt se pokazao odličnim izborom, potpuno na razini CS800!

 

U čestim slučajevima dokolice, najbolje instalirajte –

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SuttonMustang.SuttonMustangConfigurator&hl=en_GB

 

Pogledaj galeriju

 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X