Pretraži
Uzeli stvar u svoje ruke: Susjedi se žalili na preglasnog Mustanga pa mu napunili auspuhe pur pjenom

Uzeli stvar u svoje ruke: Susjedi se žalili na preglasnog Mustanga pa mu napunili auspuhe pur pjenom

Objavljeno: 27/05/2020 / Autor: Tin / Foto: Aaron Robinson

Susjedi Mustangu napunili auspuhe pur pjenom zbog prevelike buke – Novi Ford Mustang GT je poprilično uzbudljiv automobil. Osim što ima 5,0-litreni atmosferski motor V8 koji lansira automobil s mjesta i proizvodi prekrasne note, tom zvuku svakako pridonosi i sportski ispušni sustav s aktivnom klapnom za različite modove rada.

Stoga se u njemu mogu birati modovi rada ispušnog sustava od tihog preko normalnog do tzv. track moda gdje je zvuk najglasniji. No iako Mustang ima način rada za tiho, svima je jasno da se motor V8 ne može toliko utišati da ne bi smetao i onim najosjetljivijim susjedima.

Susjedi Mustangu napunili auspuhe pur pjenom zbog prevelike buke

Tako je Amerikanac Aaron Robinson nedavno imao poprilično neugodnu scenu s anonimnim susjedom, kojeg je očito stravično naživcirao njegov Mustang GT. Naime, Robinson je prošloga tjedna ugledao kako mu je ispušni sustav na automobilu ispunjen izolacijskom pur pjenom, a ispod brisača našla se i poruka.


Isn’t this cute, please come near me or my family or my car cameras and guns for days….if anyone knows anything let me…

Posted by Aaron Robinson on Wednesday, 20 May 2020


U poruci je pisalo: „Napokon sam te pronašao. Želiš li našu pažnju? Ne želiš našu pažnju. Imaš 14 dana da popraviš auspuh ili vratiš tvornički nazad. Nemoj nas gađati jajima jer ćeš samo požaliti. Potičemo te da nazoveš policiju ili ugradiš kamere, ali ništa ti neće pomoći.“

Robinson je ostao šokiran učinjenim. Na društvenim mrežama ističe kako mu je napravljena velika materijalna šteta, s obzirom na to da je imao nadograđen Borla ispušni sustav. No smatra da nije ni to najveći problem, nego činjenica da mu je susjed trebao samo komunicirati da mu to smeta, a ne odmah napraviti materijalnu štetu.Vlasnik Mustanga je stoga objavio cijelu priču na društvenim mrežama, a skoro 10 tisuća ljudi je istu podijelilo. Skoro svi osuđuju neugodno djelo susjeda jer smatraju da se takve stvari skoro uvijek mogu riješiti komunikacijom, a čak ako je i to neuspješno, postoje i drugačiji načini.

Na sreću, Robinson je uspio izvaditi većinu pur pjene koja se nalazila u auspuhu, pa se Mustang ponovno može normalno kretati. No kako i sam ističe, vjerojatno će ponovno promijeniti ispušni sustav kako bi spriječio moguće kvarove, ali i ugodio susjedima.


Pogledaj galeriju


Susjedi Mustangu napunili auspuhe pur pjenom zbog prevelike buke

Povratak na vrhpointer
Zatvori X