Pretraži
Zaboravite hibride, plug-inove, unpluggedove. Ovo je UAZ SGR “Ekspedicija”-Kralj terenskih spartanaca s hardcore off road gadgetima!

Zaboravite hibride, plug-inove, unpluggedove. Ovo je UAZ SGR “Ekspedicija”-Kralj terenskih spartanaca s hardcore off road gadgetima!

Objavljeno: 11/02/2020 / Autor: Petar Bondek / Ističe se poput izokrenute "spitke" Copyright: UAZ

UAZ Buchanka – Nadimak “Buchanka” je ovaj UAZ dobio odavno, a razlog zašto je dobio ime po ukrajinskoj rijeci je vjerojatno taj što je itekako sposoban da istu prijeđe bez nekih problema. Luksuzan baš i nije, ali sposoban? Možete se kladiti na to!


UAZ Buchanka

Tajga ili Sibir? svejedno! Guta sve neravnine, ima ogroman klirens, a i grijanje prednjih sjedala…Ipak pričamo o Rusiji! Copyright: UAZ


 

UAZ Buchanka – Old school 4×4 koji se provukao ispod Željezne zavjese

Zaboravite hibride, plug-inove, unpluggedove – ovo je čisti benzinac s obujmom od 2.693 ccm, 112 KS i 198 Nm okretnog momenta. Zvuči oskudno? Nije – lagan je, ima preko 800 kg nosivosti a nudi smještaj za sedmero! maksimalac nije njegov forte, ali to se ni ne očekuje-manji od 130 km/h izgleda kao da je iz prošlog ledenog doba, no upravo briljira u takvim uvjetima!


Ovo je druga boja u ponudi (od raspoložive – dvije) koja neodoljivo podsjeća na boju vozila Crvene armije Copyright: UAZ


Nije da je i tehnologijom UAZ zapeo iza željezne zavjese – uz grijana sjedala, šperu, zaštitu motora, vitlo, krovni nosač sa stepenicama, BFGoodrich All Terrainke na čeličanama…sve što Vam treba pri lovu na medvjede ili obiteljskom kampiranju!

 

Koga briga što mu je dizajn nepromijenjen od 1965. – ovdje je zbog svojih terenskih sposobnosti – ljepota još nikog nije izvukla iz blata ili riječnog korita!
Pogledaj galeriju

UAZ Buchanka

Povratak na vrhpointer
Zatvori X