Pretraži
TUNERSKI RANI BOŽIĆ: FORD se naoružao do zuba za ovogodišnju lasvegašku SEMA-u

TUNERSKI RANI BOŽIĆ: FORD se naoružao do zuba za ovogodišnju lasvegašku SEMA-u

Objavljeno: 21/10/2019 / Autor: Petar Bondek / © 2019 The Ford Motor Company

05. studenog počinje Tunerski Božić – SEMA u Las Vegas Convention Centru! Prošle godine je SEMA Show privukao preko 70.000 kupaca svega vezanog uz tuning automobila iz cijelog svijeta –  a nije otvoren za posjetitelje!

Neki ga zovu najneprijateljskijim sajmom za obožavatelje automobila, jer na njemu možete uživati isključivo ako imate potvrdu da ste zaposleni u tvrtki koja je u auto tuning branši. A sad plačite…

Na SEMI se naravno okrenu nebrojeni milijuni dolara, jer je u normalnom svijetu logično ulagati u vlastito vozilo, tj. u njegove performanse i dizajn. Nama je i registracija bolna poput otvorene operacije koljena, a još i ako su Vam zimske gume pri kraju…

Ford se pripremio kao i svake godine – vrhunski, no što točno nudi?

 

Ford Ranger Tjin Concept

Roush je obradio Ecoboost u ovom street -racer pick upu, sa zračnim ovjesom. Klasična Tjin boja nikoga ne ostavlja ravnodušnim – kao ni vrlo racing uređen interijer.

 

LGE-CTS Motorsports Urban Ford Escape

Eibachove opruge i TSW Petrol P6A 20″-ke su zaslužne za opaki look. Snowboard može i u pijesak, baš kao i BF Goodrich Advantage T/A Sport. Borlin top straga tjera sve predatore, od pustinjskih zmija do jetija…

 

Air Design USA Ford Escape Sport Hybrid

Faith Quality Auto Body lijepo naglašava 20-inčne Forgiato Flow 001 obučene u Pirelli Scorpion Verde. Potencijalni ubojica rinzola? najvjerojatnije!

 

Blood Type Racing Ford Explorer Limited Hybrid

20-inčne Ace Alloy AFF09 i 3,3 litreni V6 hibrid jamče nezaustavljivost. Nakrcan je gadgetima i zimskom opremom, a sve je u skladu s Jajinim “Crno-bijelim svijetom”

 

CGS Performance Products Ford Explorer ST

Njušim li favorita publike? Savini 24″ bačvice su taman za špicu – veličine su stola za svadbe, no zato se diskovi suuuuper vide. Sikkens je sjajno odradio lakiranje, tu ziher neće ostati koja skrivena pik-traka na izložbenom štandu!

 

2020 Ford Explorer customized by Prefix

Zamišljen kao prateće vozilo za trkaće momčadi, izgleda bolje – od većine navedenih! Racing stripes, LED i crni detalji na crvenoj podlozi su recept za prođu…

 

Ford Performance Parts Ford Ranger

Ukoliko volite divljinu – ovo je Vaš novi dom! FOX off road ovjes, BFGoodrich All-Terrain KO2, Tepui HyBox krovni šator kao čeka – nedostaje samo Vaša omiljena sjekirica, zlatni retriever i pribor za ribičiju!

 

Pogledaj galeriju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X