Pretraži
Tržište se jednostavno ne može zasititi dobrih BMW M2 prerada. S razlogom.

Tržište se jednostavno ne može zasititi dobrih BMW M2 prerada. S razlogom.

Objavljeno: 12/07/2018 / Autor: Vozim HR / Foto: Press BMW Group

Ovaj BMW M2 je 60 kg lakši od serijskog, a ima i ponešto bolju aerodinamiku radi pola skladišta instaliranih karbonskih dodataka.

Dakle, upravo gledate je jedan od najatraktivnijih BMW-a posljednjih godina a obilježava vrlo važnu ulogu karbona iz ponude BMW M Performance Parts. Nije samo u pitanju fantastičan izgled, nego i manja težina, bolje ležanje i još poboljšana aerodinamika. Popis karbonskih dijelova je zastrašujuć (ne samo zbog finalne cijene); prednja maska, poklopac motora, prednji bočni paneli, krov, stražnji spojler, difuzor, dijelovi interijera, obloge ispušnih cijevi…BMW M2

BMW M2

BMW M2

BMW M2


U taj recept uključite alcantaru, M Performance ovjes, 14 kg lakši akumulator i dobiti ćete sliku neodoljivog klasičnog BMW-a. Ono što će mnogi pokušati kopirati je ovogodišnja pobjednička kombinacija – crno&zlatno, poznata još s Trans Ama i Pagani Zonde R, koja još bolje nalašava sav taj karbon. Predivne 18-colne felge, obrubi i linije su kao iscrtane zlatom, što je prava nijansa za ekskluzivnost.

Ona se najbolje reklamira upravo na Goodwood Festivalu brzine, a danas ćemo vidjeti kako ta BMW crno-zlatna kombinacija funkcionira u pokretu, na M Performance podesivom ovjesu. Bar nešto da utješi neutješni engleski puk i plemstvo nakon jučerašnjeg poraza od bolje reprezentacije u Rusiji.


Pogledaj galeriju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X