Pretraži
Trostruki SBK prvak Troy Bayliss ponovno testira za Ducati – ovaj puta Mig-RR model

Trostruki SBK prvak Troy Bayliss ponovno testira za Ducati – ovaj puta Mig-RR model

Objavljeno: 25/06/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo: Mediahouse Ducati

Troy Bayliss Ducati Mig-RR : Za Ducati je Baylisstic osvojio tri svjetska naslova, 52 pobjede u Superbikeu i legandarnu pobjedu u MotoGP klasi u Valenciji 2006. A sada se opet vratio na Ducati RR, iako pomalo drugačiji…

Troy Bayliss Ducati Mig-RR

Ducati MIG-RR je već u nekim salonima, spreman za isporuku, no to nije razlog da ga ne testira najekskluzivniji test-vozač na svijetu – Troy Bayliss!

 

Ravno među legende!

Mlađi među Vama možda nisu upoznati s karijerom ovog genijalca iz New South Walesa, no činjenica da je došao u tvorničku momčad Ducatija 2000. iz AMA kao zamjena za Foggyja koji se polomio na Phillip Islandu – i tako je ušao u legendu!

Troy Bayliss Ducati Mig-RR

Tri naslova na tri različita Ducatija zacemetirala su mu mjesto u moto Kući slavnih, a nevjerojatna upornost i nadnaravne vožnje protiv Edwardsa, Hage, i ostalih SBK fanatika okrenule su horde fanova na Troyevu stranu.

Začudo, jedini puta kad je uspio dobiti svoje mehaničare iz SBK u MotoGP boks premoćno je pobijedio u Valenciji – Hayden je osvojio naslov, Rossi je pao a Troy je na GP6 pokazao svim kritičarima svoj potencijal.

Nekoliko stotina dana kasnije Troy tu i tamo dobije u ruke neki novi Ducati – npr. na otvaranju sezone u SBK, no uglavnom uživa u aktivnoj mirovini – sve dok ga Ducati ne nazove! tako je bilo i ovaj put, kad je ovaj fanatik fitnessa dobio zadatak dati stručno mišljenje o MIG-RR E-MTB-u!

Za tu priliku je Troy otišao u Italiju, gdje su Dovi i Petrux već bacili giro di Mugello, a legendarni Australac je sa 170 mm hoda sprijeda i 160 mm hoda straga bez beda savladao sve uspone i dropove.

Shimano Steps E8000 motor s 504 Wh je zvijer, baš kao i FOX Factory Kashima amortizer, Shimano Saint kočnice, Mavic kotači (29” sprijeda, 27,5” straga), Renthal karbonski volan i posebna livreja osmišljena od strane D-Perf – tvrtke legende Alda Drudija – Schwantzovog i Rossijevog grafičkog dizajnera!

Da, izgleda sjajno – ipak se radi o Ducatiju!

Pogledaj galeriju

Troy Bayliss Ducati Mig-RR

Povratak na vrhpointer
Zatvori X