Pretraži
Tesla Cybertruck pridružuje se najbržoj policiji na svijetu

Tesla Cybertruck pridružuje se najbržoj policiji na svijetu

Objavljeno: 02/12/2019 / Autor: Mihael / Foto: Tesla / Twitter

Tesla Cybertruck : Policija u Dubaiju dobro je poznata u svijetu po svojim prestižnim, luksuznim i sportskim automobilima. Ultimativni strojevi poput Bentleya Continental GT, Bugattija Veyrona, Lamborghinija Aventadora, Astona Martina One-77, Ferrarija FF i novopečeni Mercedesa-AMG GT 63 S najistaknutiji su članovi voznog parka „plavaca“ iz Dubaija.

Najnovija vijest o promjenama i nadopunama voznog parka policije u Dubaiju jest nabavka pick-upa. Pored svih skupocjenih sportskih automobila, pick-up se doima sasvim nezanimljivo. Tako biste mogli pomisliti barem ako niste posljednjih dana pratili vijesti iz autoindustrije. A ako pak jeste, onda znate kamo ovo vodi.

  

Najnoviji Teslin uradakzove se Cybertruck i unatoč tome što izgleda kao da je pobjegao iz budućnosti, on je stvarno vozilo. Dodouše, još ga ne možete kupiti ali se možete predbilježiti za neveliku sumu novaca, svega 100 dolara.


Tesla Cybertruck Dubai policija

Tesla Cybertruck Dubai policija

Tesla Cybertruck Dubai policija


Neke od karakteristika koje krase novi Cybertruck jest inovativan pristup izradi strukture vozila. Cybertruck nema klasičnu šasiju koju biste zatekli kod svakog automobila, bio on Rolls Royce ili Dacia, već se može pohvaliti tzv. egzoskeletonom. Zahvaljujući tome, Teslin Cybertruck tvornički dolazi sa neprobojnom karoserijom ali i izuzetno čvrstim staklima, osim ako ne bacate tešku kuglu u njih.

U jednom intervjuu za tamošnje medije, šef policije u Dubaiju, kazao je kako će Teslin pick-up služiti im kao patrolno vozilo, osobito na mjestima gdje postoji veća koncentracija turista. Podsjetimo, Tesla Cybertruck dolazi u tri pogonske opcije. Osnovni Cybertruck košta će vas 39,900 dolara, verzija sa dva motora 49,900 dolaraa a najskuplje opremljen Cybertruck koštat će vas u prednarudžbi 69,900 dolara.


Pogledaj galeriju


Tesla Cybertruck Dubai policija

Povratak na vrhpointer
Zatvori X