Pretraži
Sve za lajkove: Dvojica mladića objavila kako luduju autima preko 200 km/h, a onda zaradili velike kazne

Sve za lajkove: Dvojica mladića objavila kako luduju autima preko 200 km/h, a onda zaradili velike kazne

Objavljeno: 09/05/2020 / Autor: Tin / Info: Hina

Dvojica mladića objavila kako luduju autima preko 200 km/h, a onda zaradili velike kazne – Društvene mreže su jedno od najvećih komunikacijskih otkrića u 21. stoljeću. Povezale su doslovno cijeli svijet na dlan, omogućena je besplatna komunikacija svima i svugdje, a i uvijek možemo pratiti što se događa s našim prijateljima i obitelji. No postoje slučajevi kad se određene osobe hvale i svojim kažnjivim djelima, a nerijetko potom bivaju i prijavljeni policiji.

Takvom jednom slučaju svjedočili smo početkom ove godine s tzv. Splitskim Mad Max-om, koji je objavio video vožnje motocikla radeći preko stotinu prometnih prekršaja. Iako je isti dobio poprilično veliku kaznu, mnogi bi očekivali da su se ljudi naučili na njegovim greškama, ali čini se da to nije slučaj.

Naime, prije nekoliko dana je krapinska policija prekršajno prijavila dvojicu mladića koji su na društvenim mrežama objavili slične videouratke. Dok je jedan od mladića na snimci vozio automobil 186 km/h u dijelu prometnice gdje je ograničenje 60 km/h, drugi je pak vozio gotovo 213 km/h iako je ograničenje bilo tek 50 km/h.

Dvojica mladića objavila kako luduju autima preko 200 km/h, a onda zaradili velike kazne

Krapinska prometna policija vjerojatno je došla do snimaka putem anonimne prijave, a samim time što su mladići objavili te snimke na društvenim mrežama, policiji je zapravo iznimno olakšalo posao.

Za 20-godišnjaka koji je objavio snimku vožnje s prosječnom brzinom od 186 kilometara na sat, policija je utvrdila da je snimka nastala 18. travnja 2020. oko 20 sati na prometnici DC-1. Tako je s obzirom na trostruko veću brzinu od ograničene, policija predložila kaznu od 5300 kuna i zabrane vožnje od mjesec dana.Za 22-godišnjaka koji je objavio snimku vožnje od čak 213 kilometara na sat, policija je utvrdila da je ista nastala 2. svibnja 2020. oko 23,45 sati usred Krapine. Za ovakvo neodgovorno ponašanje, policija je predložila kaznu od 10.300 kuna i zabrane vožnje od gotovo tri mjeseca.

Svi vozači vole malo pritisnuti papučicu gasa, ali ovakvi slučajevi ostaju krajnje neodgovorni. Većina komentatora čak smatra da su ovi vozači i premalo kažnjeni jer za ovakve brzine definitivno postoje vrijeme i mjesto, a to nikako nisu javne prometnice.Dvojica mladića objavila kako luduju autima preko 200 km/h, a onda zaradili velike kazne

Povratak na vrhpointer
Zatvori X