Pretraži
Sudar vrijedan preko 4 milijuna kuna – debil za volanom Audija Q7 pomeo cijeli parking

Sudar vrijedan preko 4 milijuna kuna – debil za volanom Audija Q7 pomeo cijeli parking

Objavljeno: 11/08/2019 / Autor: Mihael / Foto: netcarshow.com

Sumanuti vozač Audija Q7 u Londonu je napravio veliku štetu na skupocjenim automobilima izgubivši kontrolu nad svojim nezgrapnim SUV-om i zabivši se u čak 11 automobila parkiranih uz cestu. Mjesto radnje je elitna londonska četvrt Chelsea u kojoj je prosječna vrijednost kuća oko 5.5 milijuna dolara.

Ukupna vrijednost razbijenih automobila prije ovog nemilog događaja procijenjena je na 1.2 milijuna dolara a sama materijalna šteta koju je mlađahni vozač Audijevog balističkog projektila Q7 napravio procjenjuje se na oko 600,000 dolara. Vrlo brzo nakon nesreće na teren je izašla i policija koja je po dolasku zatekla isprevrtani i razbijeni Audi Q7 te još 11 automobila koji su se zatekli na putu manijaka.

Prema snimkama sa sigurnosnih kamera te prema svjedočenju očevidaca, vozač Audijevog SUV-a se naganjao s drugim automobilom, navodno se radilo o Porscheu. Na snimci se vidi kako prije Audija tom ulicom u velikoj brzini dolazi niži, po svemu sudeći sportski automobil marke Porsche koji prije jednog manjeg križanja kratkotrajno smanjuje brzinu zbog neravnina na cesti.Vozač Audija dolijeće za njime dok ovaj već ubrzava dalje i nestaje pod okriljem noći. Očito neiskusan ili s nedovoljnim poznavanjem konkretne ceste, vozač Audija Q7 ne smanjuje brzinu prije križanja te automobil poskakuje gubeći kontak s podlogom. Tom prilikom, Audi izlijeće s ceste, zanosi se te udara u sparkirane skupocjene automobile.

Među 11 nesretnika su se našli i McLaren MP4-12C, Bentley Bentayga te Porsche Cayenne. Sve njih je sumanuti vozač Audija pokupio u poluletećem stavu nakon čega se i nam zanio na cesti prevrćući se uz totalnu štetu na svome automobilu te još tri druga automobila. Vozač je vidno ošamućen i krvav izašao iz razbijenog Audija tvrdeći sa mu je na neku foru jureći Porsche kriv za nesreću.


Pogledaj galeriju


Audi Q7 nesreća London

Povratak na vrhpointer
Zatvori X