Pretraži
Što se dogodi kad klinci provale na čuvani parking automobila? Dogodi se šteta od 800.000 dolara!

Što se dogodi kad klinci provale na čuvani parking automobila? Dogodi se šteta od 800.000 dolara!

Objavljeno: 11/01/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo: Harris County Constable Precinct 4 (Facebook)

Klinci nisu dobro, kaže stari Offspringov hit. No, četvero maloljetnika iz Houstona kao da su ispali iz drugog Offspringovog hita – Bad Habit!. Što mora kliknuti u glavama tinejdžera da uspavaju nekog dobermana, provale na ogromno skladište auto-dealera, ukradu ključeve i počnu se igrati „bumper carsa“? Da, opet priča iz Texasa!Na Facebook stranici pozornika Marka Hermana smo saznali da su četvorica maloljetnika uhićena nakon provale i namjernog razbijanja zateknutih automobila. Šteta ove najskuplje GTA real life igrice? Oko 800.000 zelembaća – među žrtvama su Dodge Challenger Scat Pack, Corvette Z06 sa novim racing stripeovima na desnom boku, Mustang s nagnječenjem nosa, Jaguar XE s novim pjegama, Porsche Boxster sa zgnječenim prostorom za prtljagu i Cayman sa izbijenim zubima.

Ovaj tinjedžerski auto Fight Club je u kompletu završio u Harris County Juvenile Detention Centeru s optužbama za kriminalno djelo prvog stupnja. Nije loše za NFS početnike, zar ne?Kad je policija stigla na poprište, četiri klinca su pokušali pobjeći jednim od nelegalno posuđenih automobila kad su shvatili da ova igrica nema restart funkciju! Dva su uhvaćena na licu mjesta, a nakon što su se navedeni pretvorili u ptice pjevice naknadno su uhićena još dvojica.

Da, dva 14-godišnjaka i dva 16-godišnjaka su pušteni na kućni pritvor kod vlastitih roditelja, a kad bolje razmislim vjerujem da bi im bilo bolje (i toplije) u ADX zatvoru u hladnom Coloradu ili vrlo bliskom Folsomu gdje bi se bolje upoznali sa svim teksaškim turističkim znamenitostima spomenutima u istoimenom Prison Bluesu Johnnyja Casha.

Da, Folsom je samo 545 km udaljen od Houstona, pa bi ovaj četverac bez kormilara mogao lako tamo preseliti u punoljetnosti. Dečki, samo pametno…i držite se plejke…Da Houston opet ne bi imao PROBLEM
Pogledaj galeriju

 

Povratak na vrhpointer
Zatvori X