Pretraži
Spiderman dobiva Hyundai Sonatu. Ugovor između Sonya i Hyundaia izgurao Audi sa scene

Spiderman dobiva Hyundai Sonatu. Ugovor između Sonya i Hyundaia izgurao Audi sa scene

Objavljeno: 31/05/2020 / Autor: Mihael / Foto: Hyundai

Spiderman i Hyundai – Tko još uvijek misli da je Hyundai marginalni igrač u svijetu autoindustrije, grdno se vara. Isprepleteni svijet showbiznisa i autoindustrije dobio je novu dimenziju potpisivanjem ugovora između Sonya i Hyundaija. Od sada ćemo u filmovima Sony Picturesa viđati puno više Hyundaija u glavnim automobilskim ulogama. Do sada je u svijetu filma i showbiznisa istaknutu ulogu imao Audi kojeg smo mogli gledati kao glavno prijevozno sredstvo u rukama brojnih filmskih junaka.

Hoćete li Tonya Starka kao genijalnog izumitelja ispod oklopa Iron Mana ili pak mlađahnog Spidermana, jedan i drugi su u svojim superjunačkim podvizima i avanturama koristili Audi glavno prijevozno sredstvo, barem kada na trenutak izađu iz elementa superjunaštva i ponovno odjenu ljudsku formu tek natprosječnih smrtnika.

U filmovima o posljednjim filmovima o Spidermanu mogli smo vidjeti Audijeve premium modele poput luksuzne A8 limuzine, električnog Audija e-tron, kupe-limuzine A7 te krunskog SUV modela Q8. Električni koncept Audi e-tron GT uveličao je svojom prisutnošću i vozni park Iron Mana Tonya Starka, gdje su mu nesretnom „nalijepili“ zvuk „prljavog“ benzinca kako gledatelji ne bi slušali sarkastične cvrčke. Srećom pa je Hollywood prerasao fazu u kojoj je zvuk škripe guma bio neizostavan element svake brze vožnje, makar se ganjali i po makadamu.


Spiderman i Hyundai

Spiderman i Hyundai

Spiderman i Hyundai


 

Spiderman i Hyundai

Zanemarimo li škripu guma na trenutak, ono čega ćemo se vrlo vjerojatno više nagledati u filmovima u budućnosti jesu Hyundaijevi automobili. Konkretno nova Hyundai Sonata bi mogla postati prvi izbor kada će Spiderman kupovati novi automobil za sebe. Iskakanje Hyundaija iz filmskih pašteta nije jedina stvar koju su ugovorili Hyundai i Sony Pictures.

Hyundai će svoje automobile imati u barem pet sljedećih filmova Sony Picturesa, a k tome će imati priliku plasirati i neke druge tehnologije koje razvija koristeći sada filmsku industriju kao kanal za reklamu i približavanje publici, odnosno kupcima ako stvari gledamo iz njihove Hyundaijeve perspektive.

Sony i Hyundai će osim toga raditi na razvoju virtualne stvarnosti, računalnih igara te zajedničkog sponzoriranja i organiziranja događanja. Hyundai će ovo partnerstvo iskoristiti i kao okvir za prezentaciju čovjekolike mobilnosti. Primjer toga je koncept Elevate koji je kombinacija hodajućeg robota i automobila. U svakom slučaju, sa zanimanjem čekamo sljedeću avanturu Hyundaija na filmskom platnu.


Pogledaj galeriju


Spiderman i Hyundai

Povratak na vrhpointer
Zatvori X