Pretraži
SLUŽBENO: ovo je nova Mercedes S-klasa. Luksuz, snaga i tehnologija bez kompromisa

SLUŽBENO: ovo je nova Mercedes S-klasa. Luksuz, snaga i tehnologija bez kompromisa

Objavljeno: 28/05/2020 / Autor: Mihael /

2021. Mercedes S klasa – Mercedes S klasa spada u samu elitu u svijetu automobila. Kada bismo slagali „top 10 dream team“ automobila a da pri tome pokrijemo sve kategorije i potrebe, S klasa bi se obavezno našla u toj selekciji. To je automobil koji je postao i ostao statusnm simbolom ali S klasa je puno više od prazne simbolike.

Najnovije tehnologije, luksuz usporediv sa ladanjskom vilom i snaga njemačke industrije sažeta u jedno vozilo, to je S klasa ukratko. Godinama Mercedes koristi S klasu kako bi predstavio najnovija dostignuća u autoindustriji. Svaka od tehnoloških „igračaka“ koje ćete naći u S klasi je pomno birana i temeljito testirana, unapređivana i tek onda stavljena u automobil spreman za svakodnevnu proemtnu bitku.

U svijetu oktanoglavaca i automobilskih entuzijasta ostala je zapamćena izjava jednog istaknutog člana te zajednice – „Želite li znati koja će tehnologija biti u vašem automobilu za 10 godina, samo pogledajte današnju S klasu.“ Mercedes je do ovog trenutka svoju najnoviju inkarnaciju S klase skrivao pod debelim slojem kamuflaže, tako da je malo detalja moglo biti otkriveno.


2021. Mercedes S klasa

2021. Mercedes S klasa

2021. Mercedes S klasa


 

2021. Mercedes S klasa

Srebrne strijele iz Stuttgarta su ne napokon odvažile izaći u javnost sa prvom službenom fotografijom nove Mercedes S klase. Kadar za koji su se odlučili je krupan, prednji sa fokusom na prednji lijevi ugao automobila. Elementi koje možemo detaljno vidjeti su prednja maska automobila i prednja svjetla. Sada sa sigurnošću možemo reći da će nova S klasa imati napredna LED laserska svjetla.

Prednja maska nove Mercedes S klase, odnosno zaštita hladnjaka je velikih dimenzija. U neku ruku nas to asocira na BMW-ovu kontorverznu politiku predimenzioniranih bubrega. Očito je to nova fora kod njemačkih poslovnih krstarica top-klase. Jedina prednost kod Mercedesa je što njegova maska izgleda puno prirodnije u toj dimenziji od konkurencije iz Munchena.


Pogledaj galeriju


2021. Mercedes S klasa

Povratak na vrhpointer
Zatvori X