Pretraži
(Skoro)Dobar posao u Njemačkoj; Propala Velika pljačka (Golfa GTI TCR s) vlaka !

(Skoro)Dobar posao u Njemačkoj; Propala Velika pljačka (Golfa GTI TCR s) vlaka !

Objavljeno: 11/04/2019 / Autor: Petar Bondek / Photo: Bundespolizei

Svi znate za Milbertshofen, predivno bavarsko mjestašce puno jezera gdje je trava zelena a pilsner zlatne boje…

Upravo u tom münchenskom predgrađu je došlo do pokušaja otuđenja potpuno novog grau Golfa GTI Sedmice- direktno s vlaka! Izgleda da je ekipa s improviziranom rampom i tupom pilom svježe izašla iz bajbokane nakon 35 godina, jer su u ogradi napravili savršenu rupu – ali za Golfa GTI Jedinicu!

OK, mora im se priznati da im je plan u principu bio dobar i promišljen, ali napraviti rupu točno na milimetar po tehničkom crtežu određenog automobila baš i nije materijal za Nobelovu nagradu – ukoliko ga s rampe skidaš ukoso!

 

Alles klarHerr Kommissar?

Ono što najviše buni Bundespolizei je činjenica da je do ovog kriminalnog akta došlo usred noći, a policija je dobila dojavu o krajnje nepropisno parkiranom GTI-ju tek ujutro, nakon treće Kaffee mit Sahne.

To ukratko znači da su zločinački Pat&Mat imali dosta vremena da odu doma po veću fleksericu, ispile još po metar ograde sa svake strane, dofuraju mješalicu i cement i naprave pošten prilaz uz pomoć dobrih prijatelja iz bloka C. Ovako su ostavili sasvim ispravan GTI (bar do njihove pojave) upaljen i zaglavljen u ogradi.

Sve bi bilo bolje da se ne radi baš o GTI -ju TCR s 213 kW/290 KS i s odlimitiranom špicom od 260 km/h, no nesuđenom vlasniku vjerujem cijela priča zvuči znatno gore nego nama! S novim setom bočnih traka…

Pogledaj galeriju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X