Pretraži
Škoda Octavia RS iV trebala je biti prva zvijezda Škodinog štanda u Ženevi kojeg zbog korona virusa neće biti

Škoda Octavia RS iV trebala je biti prva zvijezda Škodinog štanda u Ženevi kojeg zbog korona virusa neće biti

Objavljeno: 28/02/2020 / Autor: Petar Bondek / © ŠKODA AUTO a.s. 2020

Škoda Octavia RS iV – Nema tu previše tajni – SVI žele znati kako će izgledati Octavia RS iV, jer će slijedećih godina vjerojatno biti najtraženiji službenjak u RH!


Nema juhice, samo slijedovi elektrona! Bijela boja, titan felga, crvene škare – netko je naučio idealnu paletu boja! © Copyright Newspress Ltd


Da mi je netko prije dvadeset godina rekao da će jednog dana plug-in Škoda biti jedan od najbitnijih izložaka sajma u Ženevi, platio bi mu cugu samo da prestane mljeti gluposti. A pogledajte sad…

 

Škoda Octavia RS iV – Uz malu pomoć prijatelja…

Četvrta generacija Octavije će biti zapamćena upravo po ovom modelu -RS iV. Prikladnije ne može biti, a baš za četiri dana ćemo se svi zajedno diviti sportskim crnim detaljima novog Škodinog aduta. U teaseru iV izgleda stvarno napeto, poput 100 zvanja u hercu, dovoljno dobro da je poželi svaki uspješni direktor!

  

Da, Škoda je daleko dospijela uz “malu pomoć prijatelja”, a ono čime će otimati kupce konkurenciji je kombinacija 1.4 TSI benzinca i 85 kW-tnog elektromotora, koji zajedno lupaju 180 kW/245 KS, uz maksimalni okretni moment od 400 Nm. Zvuči neodoljivo, a konjaža je identična onoj dva dana starog Golfa GTI-ja. Uopće nećemo razglabati tko od njih izgleda bolje…usporedbe zapravo i nema.

Novost će biti i Kamiq Scoutline s naglašeno luksuznim interijerom, s prekrasnim jasenovim drvom, aluminijskim detaljima i LED osvjetljenjem .


Ovaj interijer bi trebao zadovoljiti i one najzahtjevnije! © ŠKODA AUTO a.s. 2020Pogledaj galeriju

Škoda Octavia RS iV

Povratak na vrhpointer
Zatvori X