Pretraži
ŠKODA KAMIQ Monte Carlo – nova mjerna jedinica za sportsku eleganciju?

ŠKODA KAMIQ Monte Carlo – nova mjerna jedinica za sportsku eleganciju?

Objavljeno: 06/09/2019 / Autor: Petar Bondek / Foto : Škoda

ŠKODA KAMIQ Monte Carlo : Superpopularni Kamiq je dobio svoju kneževinsku inačicu, koja uskoro slijeće u Frankfurt!

Kamiq je drugi Škodin SUV (nakon Yetija) s Monte Carlo oznakom, a očekuje se da će biti i najpopularniji, s obzirom na trenučne trendove u automobilskoj industriji.

Zašto je Monte Carlo paket zanimljiva alternativa? Zato jer se može naručiti uz SVE motore, a ne samo one  najsnažnije. Škode od modela Popular 1936. nose ovu oznaku, a Kamiq bi mogao biti najbrojniji na toj listi. Da, MC paket mu odlično stoji, a pošto je namijenjen mlađim kupcima kojima je styling izuzetno važan – (dapače važniji od performansi) ovo je dobitna kombinacija.

Komforni ugođaj sa sportskim crvenim notama je tipični za Monte Carlo Škode, a na komfor možete utjecati izborom 17˝alu-felgi umjesto opcijskih 18-ica. Oko i bubrezi obično ne vole iste stvari…

 

Crveni šavovi na upravljaču, ručnoj i ručici mjenjača naglašavaju sportske aspiracije, no svima je jasno da će ova ŠKODA KAMIQ Monte Carlo sportove i prašnjave puteve vidjeti samo na YouTubeu

Crvena LED rasvjeta kabine možda asocira na prvi stupanj uzbune u podmornici i potencira agresiju, no nadamo se da su stručnjaci za optiku u Škodi razmotrili i utjecaj crvene boje – radi se o emocionalno intenzivnoj boji, koja  pojačava ljudski metabolizam, te povisuje ritam disanja i krvni tlak.

To razumiju svi ferraristi ( i bez Vettelovih kikseva), a s druge strane vlasnici automobila s crvenom rasvjetom troše manje na kavu i energetske napitke, tako da ste s ovom Škodom opet u plusu!

 

Pogledaj galeriju

ŠKODA KAMIQ Monte Carlo

Povratak na vrhpointer
Zatvori X