Pretraži
Scenarij kao iz igrice GTA: Policajci ga htjeli uhititi pa ih pretukao i ukrao im policijsko vozilo

Scenarij kao iz igrice GTA: Policajci ga htjeli uhititi pa ih pretukao i ukrao im policijsko vozilo

Objavljeno: 10/09/2020 / Autor: Tin / Foto: Twitter

Policajci ga htjeli uhititi pa ih pretukao i ukrao policijsko vozilo – Stanje u Sjedinjenim Državama postalo je poprilično alarmantno. Nakon što je nedavno procurila snimka u kojoj je američka policija pucala na nenaoružanog muškarca, pokrenuo se i drugi val nasilja te borbe protiv nezakonitih postupaka policije.

Stoga skoro svakoga dana dobivamo snimke žestokih prosvjeda te obračuna između građana i policije, ali nedavno se na društvenim mrežama pojavila još jedna snimka koja je pomalo šokirala i nasmijala javnost.Policajci ga htjeli uhititi pa ih pretukao i ukrao policijsko vozilo

Naime, Amerikanac imenom Jerry York doslovno je rekreirao scenu kakvu bi vidjeli u poznatoj igrici Grand Theft Auto. Dvoje policajaca se hrvalo i tuklo s Jerryjem u pokušaju da ga uhite, ali onda se dogodio preokret. Jerry je dohvatio jednu od njihovih palica te je počeo žestoko udarati svoje „suborce“ kako bi se odmaknuo od njih.

Kada je dovoljno pretukao policajce da se odvoji, Jerry je jednostavno otrčao prema njihovom policijskom vozilu, sjeo za volan i pobjegao u nepoznato. Pretučeni policajac i policajka završili su u bolnici zbog ozljeda, ali je policija iz Arkansasa nastavila tragati za Jerryjem.Lokalni mediji navode da je Jerry čak komunicirao s policijom putem uređaja koji su postavljeni u službenom vozilu te da se pokušavao opravdati da prebijeni policajci uopće nisu bili iz policije. Ovaj Amerikanac je u konačnici pronađen i uhićen do kraja dana, ali snimke pokazuju na još zanimljivih detalja.

Naime, osoba koja je objavila video na Twitteru ukazuje na to da policija ni u kojem trenutku nije posegnula niti za suzavcem, ni elektrošokerom, a kamoli za vatrenim oružjem. Iako je dotični Jerry doslovno mlatio policajce, čini se da nitko od njih nije procijenio da ima potrebe za time.

Iako je snimka tek nedavno objavljena, saznajemo da je riječ o događaju koji se dogodio prije dvije godine. No kao što autor objave naglašava, ovaj videouradak je čisti primjer milosti prema bijelcima, dok su policajci „ustrijelili afro-amerikanca jer su se osjećali ugroženo“.Policajci ga htjeli uhititi pa ih pretukao i ukrao policijsko vozilo

Povratak na vrhpointer
Zatvori X