Pretraži
Sami sastavite svoj e-Golf  za samo 390€. Da, postoje i sitna slova

Sami sastavite svoj e-Golf za samo 390€. Da, postoje i sitna slova

Objavljeno: 10/01/2019 / Autor: Petar Bondek / Foto : Lulop

 

Dieter sa VW -ove proizvodne trake sumnjičavo promatra aku-umijeće samouke yoga instruktorice Ulrike ispod njenog e-Golfa

Volkswagen je uveo vrlo zgodnu praksu pri slaganju e-Golfova u Transport Factory u Dresdenu; vlasnici mogu sudjelovati u samom procesu proizvodnje vlastitog Golfa!

Nije da ćete baš uletjeti na proizvodnu traku s djedovim gedorama i početi šarafiti, nego uz stručni nadzor možete sudjelovati pri montaži dijelova na odabrane tri točke. Bez brige, tura nije dosadnjikava; možete instalirati konzolu, promatrati spajanje podvozja i karoserije ili ugraditi masku.

Eto, to je najnovija pogodnost Volkswagen Transparent Factory u Dresdenu koja je uz tetsne vožnje, konfiguraciju i isporuku e-Golfa dodala i ovu zgodnu mogućnost. Priliku za praćenje proizvodnje e-Golfa možete bookirati prilikom narudžbe kod dealera, posjet se može dogovoriti tijekom radnog dana između 06:00i 22:00, a ovaj posebni paket će Va skoštati 390€.

Ništa dobro ne dolazi besplatno, kao i uvijek, ali u turističkoj ponudi ima i puno skupljih izleta sa znatno manje zabave. Uz pratnju proizvodnje u cijenu ulaze prijevozi unutar grada, posjet proizvodnji i izložbenom dijelu, fotkanje i vaučer od 50€ za posjet restoranu  u e-VITRUM-u.

Zasad je praćenje proizvodnje bilo ekskluzivno pravo ekskluzivnih kupaca ekskluzivnih brendova, no vremena se rapidno mijenjaju, a i auto –industrija skupa s njima. Dosad ste mogli preko live streama gledati kako specijalci slažu Vaš Pagani ili Koenigsegg, a sad možete sami slagati e-Golfa vlastitim drhtavim rukama pod budnim okom profesionalaca uz „Maljčiki“ soundtrack. Ako to nije cool…Sami sastavite svoj e-Golf

Povratak na vrhpointer
Zatvori X